Menu

Om fodboldfitness

image

Fodboldfitness for kvinder. Kom og vær med ! 

 

Du SKAL IKKE kunne spille fodbold, men du skal have lyst til at få pulsen op og ha' det sjovt.

Målet med fodboldfitness er, at det skal være sjovt at dyrke motion, og der skal være plads til alle og ikke mindst hygge og samvær. I fodboldfitness træner vi og laver forskellige øvelser med bold, man skal bestemt ikke kunne spille fodbold, da vi lige så ofte spiller med bolden i hænderne som i fødderne.
 
Ofte skræmmer navnet fodboldfitness lidt, da mange tror, at man skal kunne spille fodbold, men intet er mere forkert, for over halvdelen af vores hold havde aldrig rørt en fodbold før de startede hos os. Det vigtige hos os er bare, at man skal have lyst til at få pulsen op og have det sjovt. Derudover er fodboldfitness en kombination af boldspil og fitness, i vores klub køre vi også crossfit ind over, så når vi er færdige med træningen, har vi været hele kroppen igennem. Yderligere så er det jo super fedt at man lige får tankerne væk fra dagligdagens stress/problemer. Som bonus leger man sig gennem 5 km`s træning uden, at man tænker over det.
 
Man kommer når man har tid ;-)
Træningstid og praktisk info
 
Vi træner hver torsdag.
Prisen er 350 kr. halvårligt (Dog første rate 400kr.- da der hører klubtrøje med)

For at alt ikke kun går op træning holder vi 2 sociale arrangementer om året, en sommerafslutning og vinterafslutning for at styrke vores sammen hold. Der kan selvfølgelig opstå flere arrangementer. Klubben afholder blandt andet en årlig gallafest i efteråret som er rigtig hyggelig.
Hvis man har børn er der den fordel at børnene har mulighed for at opholde sig i klublokalet mens Mor træner, i lokalet er der ofte er andre børn og massere af spil. Hvo intet vover, intet vinder ;-)
 
Kontakt:
Trænerne Carsten Petersen og Rhina Scheil på sms :30247220
Fodboldfitness er godt for din sundhed
 
Vidste du, at:

motionsfodbold kan anbefales som en del af
behandlingen af forhøjet blodtryk og har vist
sig at være markant bedre end almindelige råd
om sund og aktiv livsstil?
 
motionsfodbold kan reducere risikoen for hjerte-kar
sygdomme for 20-55-årige ved at forøge konditallet
og hjertefunktionen, forbedre fedtforbrændingen og
reducere blodtryk, kolesterol og fedtprocent?

 
blot 16 ugers fodboldtræning for utrænede kvinder
uden fodbolderfaring giver markante forbedringer i
hjertets struktur og funktion. En effekt, som er større
ved fodboldtræning end ved motionsløb?

 
De gode resultater fra fodboldtræningen har vist sig at være uafhængige af spillerens køn, alder, form og fodbolderfaring. Det er altså hverken niveauet eller antallet af spillere på banen, der er centralt for det helbredsmæssige udbytte af træningen. Hvis du sammenligner de sundhedsmæssige effekter af fodbold med længere løbeture (jog), styrketræning eller intervalløb, så er fodbold den motionsform, som samlet giver det bedste resultat. Sidst men ikke mindst er Fodbold Fitness sjovt og socialt. Du skaber gode relationer på fodboldbanen, og undersøgelser viser, at det sociale element gør det lettere at holde fast i fodbold end eksempelvis fitness eller løb.
Derudover er oplevelsen af anstrengelserne lavere ved fodbold sammenlignet med kontinuerligt løb, intervalløb og styrketræning. Fodbold føles med andre ord ikke så hårdt som alternativ motion.
Luk