Menu

Sponsorer

Hovedsponsor


18+ | spil med omtanke | www.stopspillet.dk | ROFUS.nu


 

Støt vores sponsorer, de støtter os.


Vælg en nærværende og lokal bank! Vores formål er at bidrage til at gøre dit lokalområde til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed.
Hos os er nærvær og god service en hjertesag! Som kunde i sparekassen har du derfor en lokal filial, der ligger lige nede om hjørnet og en fast personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi. Du kommer derfor ikke til at føle dig som et nummer i rækken.


Tandlægerne på Frederiksberg

Tandlægerne på Frederiksberg er centralt placeret på Smallegade. Vi har særligt fokus på tandlægeskræk og udfører kun 100% smertefrie behandlinger.
Vores DNA er omsorg, behandlinger af højeste kvalitet samt udsøgt service i smukke omgivelser. Hos Tandlægerne på Frederiksberg, gør vi alt for at gøre dit tandlægebesøg, til en god og afslappende oplevelse.


Det sunde valg


Hos Kcal Factory gør vi en dyd ud af at give dig et nemt alternativ til den typiske fastfood. Hos os kan du få lune sandwiches, sprøde salater og friskpressede juices.


Vi udfører en lang række forskellige typer IT-SUPPORT for små og mellemstore virksomheder
såvel som private.

Vi lægger vægt på et højt teknisk kvalitetsniveau og hurtig levering til tiden. Roskilde IT har flere
super dygtige medarbejdere, der står klar til at hjælpe med stort-set alle former for IT udfordringer.


Lej en bus og oplev turen
fra den bedste plads!


Hos VIKINGBUS er vi behjælpelige med at finde den helt rigtige bus til jeres arrangement eller kørselsbehov. Vi rådgiver og assisterer med planlægningen af busturen, så vejen bliver god.
Vores mange busser står klar til at give dig den bedste oplevelse, så du kan nyde turen og det gode selskab.


insurance systems designed to meet your needs

Din IT partner når det drejer sig om forsikringsløsninger.


Malermester Danny Hansen


Ønsker du et flot resultat, så skal du vælge en erfaren maler med sans for detaljerne. Hos Malermester Danny Hansen har vi mere end 30 års erfaring, der sætter os i stand til at løse dine opgaver til UG. Vi løser både mindre og større opgaver og er sikre på, vi også kan løse din!


TrueMarketValue tilbyder en fair og effektiv proces i forbindelse med salg af erhvervsejendomme. Vi hjælper vores kunder med hurtigt at finde den sande markedspris via en gennemsigtig, objektiv og veldokumenteret salgsproces hvor traditionel og digital forhandling kan kombineres.


Hos Frederiksberg El-Installation A/S har vi mange års erfaring som el-installatør. Firmaet blev nemlig grundlagt i 1940, og i dag er vi vokset til at have over 25 mand med hver sin skruetrækker. Vi er beliggende på Frederiksberg nær Nørrebro, men kører i hele København og omegn.


Tømmer og Snedkerarbejde i højeste kvalitet


Siden OK blev stiftet, er der sket meget. Først solgte vi kul, i dag tilbyder vi en bred vifte af energiprodukter til erhverv, industri, landbrug, det offentlige og private kunder.


JAMAS Wine hjælper dig med at finde din nye spanske yndlingsvin - sandsynligvis fra en vinbonde, du ikke kender, og fra et område, du endnu ikke har hørt om. Spansk vin er ikke hvad det har været. Det er langt bedre. I Spanien finder du nogle af Europas absolut mest interessante og fremadstormende vinområder i de vestspanske og atlanterhavsprægede bjerge. Det er nyt, elegant og levende vin, der kan begejstre de fleste med sin moderne og trendy vinstil.


Hos Christensen & Berg A/S udfører vi VVS-arbejde hos privatkunder såvel som hos erhvervskunder på Frederiksberg, i Vanløse og i resten af København, og vi tilbyder altid VVS-service ud over det sædvanlige - ligesom vi har gjort i rigtig mange år.


Hos Enstall får du løst alle installationsopgaver – både små og store. Vi påtager os alt fra opgaven i den lille lejlighed til styring og udførelse af byggeprojekter og enterpriser.
Hos os finder både private og virksomheder kvalificeret, kompetent rådgivning og håndværksmæssig udførelse på højt fagligt niveau inden for vores specialområder.


Groundhopping Tours er et fodboldrejseselskab, der ønsker at give dig nogle helt unikke og store fodboldoplevelser. For os er fodboldoplevelsen meget mere end de 90 minutter på banen. Derfor arrangerer vi udelukkende fodboldrejser med guider, der kender til både klubben og byen, og som derfor kan sørge for at du får en unik oplevelse, uanset hvilken tur du tager med på.


EN SOLID PLATFORM I KAN VOKSE MED
Hos TypoConsult skaber vi effektive digitale løsninger og websites på platformen TYPO3, som er et af markedets stærkeste content management systemer i open source.
Med open source er der ubegrænsede muligheder for at skræddersy og skalere en webløsning, der dækker dine nuværende og kommende behov.

Derfor TYPO3 CMS
Med mere end 500.000 installationer er TYPO3 et af de mest udbredte Enterprise Content Management Systemer til hjemmesider, intranet, web- og mobile applikationer i hele verden.
Uanset om du ønsker at implementere en mindre hjemmeside, har brug for en skalerbar flersproget portal eller ønsker at publicere indhold på tværs af devices, så er TYPO3 det rigtige valg.

håndværksmæssig udførelse på højt fagligt niveau inden for vores specialområder.


Frederiksberg Erhverv – Vi samler de erhvervsdrivende

 

 

Luk