Menu

Sponsorer

Hovedsponsor


18+ | spil med omtanke | www.stopspillet.dk | ROFUS.nu


 

Støt vores sponsorer, de støtter os.


 

 


 


Vi udfører en lang række forskellige typer IT-SUPPORT for små og mellemstore virksomheder
såvel som private.

Vi lægger vægt på et højt teknisk kvalitetsniveau og hurtig levering til tiden. Roskilde IT har flere
super dygtige medarbejdere, der står klar til at hjælpe med stort-set alle former for IT udfordringer.


 


insurance systems designed to meet your needs

Din IT partner når det drejer sig om forsikringsløsninger.


Malermester Danny Hansen


Ønsker du et flot resultat, så skal du vælge en erfaren maler med sans for detaljerne. Hos Malermester Danny Hansen har vi mere end 30 års erfaring, der sætter os i stand til at løse dine opgaver til UG. Vi løser både mindre og større opgaver og er sikre på, vi også kan løse din!


 


 


 


Siden OK blev stiftet, er der sket meget. Først solgte vi kul, i dag tilbyder vi en bred vifte af energiprodukter til erhverv, industri, landbrug, det offentlige og private kunder.


 


Hos Christensen & Berg A/S udfører vi VVS-arbejde hos privatkunder såvel som hos erhvervskunder på Frederiksberg, i Vanløse og i resten af København, og vi tilbyder altid VVS-service ud over det sædvanlige - ligesom vi har gjort i rigtig mange år.


Hos Enstall får du løst alle installationsopgaver – både små og store. Vi påtager os alt fra opgaven i den lille lejlighed til styring og udførelse af byggeprojekter og enterpriser.
Hos os finder både private og virksomheder kvalificeret, kompetent rådgivning og håndværksmæssig udførelse på højt fagligt niveau inden for vores specialområder.


 


EN SOLID PLATFORM I KAN VOKSE MED
Hos TypoConsult skaber vi effektive digitale løsninger og websites på platformen TYPO3, som er et af markedets stærkeste content management systemer i open source.
Med open source er der ubegrænsede muligheder for at skræddersy og skalere en webløsning, der dækker dine nuværende og kommende behov.

Derfor TYPO3 CMS
Med mere end 500.000 installationer er TYPO3 et af de mest udbredte Enterprise Content Management Systemer til hjemmesider, intranet, web- og mobile applikationer i hele verden.
Uanset om du ønsker at implementere en mindre hjemmeside, har brug for en skalerbar flersproget portal eller ønsker at publicere indhold på tværs af devices, så er TYPO3 det rigtige valg.

håndværksmæssig udførelse på højt fagligt niveau inden for vores specialområder.


Frederiksberg Erhverv – Vi samler de erhvervsdrivende

 

 

Luk