Menu

Sponsorer

Støt vores sponsorer, de støtter os.


Det sunde valg


Hos Kcal Factory gør vi en dyd ud af at give dig et nemt alternativ til den typiske fastfood. Hos os kan du få lune sandwiches, sprøde salater og friskpressede juices.


Lej en bus og oplev turen
fra den bedste plads!


Hos VIKINGBUS er vi behjælpelige med at finde den helt rigtige bus til jeres arrangement eller kørselsbehov. Vi rådgiver og assisterer med planlægningen af busturen, så vejen bliver god.
Vores mange busser står klar til at give dig den bedste oplevelse, så du kan nyde turen og det gode selskab.


insurance systems designed to meet your needs

Din IT partner når det drejer sig om forsikringsløsninger.


Malermester Danny Hansen


Ønsker du et flot resultat, så skal du vælge en erfaren maler med sans for detaljerne. Hos Malermester Danny Hansen har vi mere end 30 års erfaring, der sætter os i stand til at løse dine opgaver til UG. Vi løser både mindre og større opgaver og er sikre på, vi også kan løse din!


TrueMarketValue tilbyder en fair og effektiv proces i forbindelse med salg af erhvervsejendomme. Vi hjælper vores kunder med hurtigt at finde den sande markedspris via en gennemsigtig, objektiv og veldokumenteret salgsproces hvor traditionel og digital forhandling kan kombineres.


Hos Frederiksberg El-Installation A/S har vi mange års erfaring som el-installatør. Firmaet blev nemlig grundlagt i 1940, og i dag er vi vokset til at have over 25 mand med hver sin skruetrækker. Vi er beliggende på Frederiksberg nær Nørrebro, men kører i hele København og omegn.


Tømmer og Snedkerarbejde i højeste kvalitet


Siden OK blev stiftet, er der sket meget. Først solgte vi kul, i dag tilbyder vi en bred vifte af energiprodukter til erhverv, industri, landbrug, det offentlige og private kunder.