Menu

Som en film man har set før

image FA 2000 i de røde udebanetrøjer.
02. maj 2022 kl. 18:47

FA 2000 stod over for sæsonens første rigtige skæbnekamp, da turen gik til Middelfart. Desværre endte det hele som en film, man har set før i denne sæson. En første halvleg med masser af gode ting krydret med en tidlig scoring imod i anden halvleg, som punkterede energien i holdet.

Derfor kan der som sådan ikke indvendes noget imod de 2-0, som måltavlen viste til sidst. Man kunne ikke sætte en finger på holdets arbejdsindsats, men de mange skader sætter selvfølgelig sit præg på tingene. Således var der kun én midterforsvarer klar til opgøret i Middelfart bare for at sætte tingene en smule i perspektiv.

Første halvleg blev en meget chancefattig affære, hvor begge hold virkede tynget af kampens betydning. FA 2000 startede bedst ud, og første kvalificerede forsøg kom fra Hamid Khalidan efter blot fire minutter, men forsøget endte forbi værternes mål. Det var dog Middelfart, der fik halvlegens største chance efter et kvarters tid, men forsøget fra relativt kort afstand blev headet over mål.

I de tre seneste kampe gik der under ti minutter af anden halvleg, før FA 2000 fik en scoring imod sig, og denne del af filmen gentog sig også. Hvad der egentlig lignede en helt ufarlig situation, endte med et boldtab af de helt dumme, og Middefart sagde tak for den flotte gave ved at omsætte friløberen til en scoring. Det lignede dog offside i situationen, som billederne understøtter, men målet fik lov at stå.

Efter en times spil var det reelt set game over. Værternes Mads Jørgensen tordnede et frispark op i det ene målhjørne til 2-0, og skulle der et mindre mirakel til for at vende kampen. Det kom desværre ikke, men der skal lyde stor ros til FA 2000-mandskabet, som fik presset Middelfart det sidste kvarter og også skabt et par halve muligheder for reducering.

Middelfart - FA 2000 2-0 (0-0)
1-0 Denis Fazlagic (50.)
2-0 Mads Jørgensen (60.)