Menu

Sikker sejr hjemme over Dalum IF

image
05. november 2022 kl. 17:07

En råkold lørdag tog FA 2000 imod Dalum IF på Frederiksberg Stadion. Sidste gang de to hold mødtes blev det til en flot 5-0 sejr på udebane for FA 2000. Og også denne gang var der klasseforskel.

Hjemmeholdet sad på spillet og efter et kvarters spil, så gav det fortjent gevinst. 15 minutter var gået og så fik FA 2000 et flot gennemspillet angreb på højresiden hvor Christian Toftdahl scorede flot til 1-0. Et mål lige efter drejebogen. Efter 25 minutters spil tilsmilede heldet FA 2000 hvor Lucas Simonsen med skinnebenet fik snittet bolden mod fjerneste hjørne. Det gav mål og en flot 2-0 føring. En scoring som viser at FA 2000s 10'er kan score med alt. I pausen blev William Lenart skiftet og han blev erstattet af Marcus Mortensen.

Efter 58 minutter spillet tilkæmpede Hamid Khalidan sig et frispark på kanten af feltet. Og som en ren gentleman overlod han bolden til Michael Jonssen som flot krøllede bolden i krydset til stillingen 3-0. Højt niveau fra kaptajnen og ikke mindst Hamid Khalidan. Efter blot yderligere et minut gjorde Oliver Rimmen det til 4-0 med et hårdt skud banket ind bag Dalums målmand. Her var der appeller for hånd på bolden inden scoringen og hvis det var blevet dømt, havde der nok ikke været de store protester. Ret skal være ret. Det gjorde at FA 2000 resolut lavede yderligere to udskiftninger. Ud gik Valdemar Høgh og Christian Toftdahl. De blev erstattet af Ricky Gotland og Sami Jalal.

Efter 73 minutter kom Oliver Rimmen igen flyvende igennem feltet og bankede bolden på overliggeren. Desværre uden at bolden røg ind. Det blev hans sidste aktion, da han kort efter blev erstattet af Lukas Svensson. I samme moment blev Hamid Khalidan efter en flot kamp erstattet af Casper Holmelund. Herefter kom den ene chance efter den anden til FA 2000, men desværre kom der ikke flere scoringer.

En flot kamp hele vejen rundt og udover de flotte scoringer, så er det værd at bemærke at FA 2000 nu to gange i streg har holdt målet rent med en solid defensiv indsats.

FA 2000 4-0 Dalum IF

1-0 (15 min) Christian Toftdahl

2-0 (26 min) Lucas Simonsen

3-0 (59 min) Michael Jonssen

4-0 (60 min) Oliver Rimmen