Menu

Sikker og fortjent sejr i skæbnekampen

image Hamid Khalidan (Nr.11) scorer til 2-0.
10. maj 2022 kl. 16:59

På forhånd var betydningen af kampen mod Brabrand til at få øje på. Et nederlag ville mere eller mindre sende FA 2000 ned i 3. division, men de blå fra Frederiksberg er i den grad i live efter lystavlen viste 2-0 efter dommerens fløjte havde lydt for sidste gang.

Den sejr kunne der intet indvendes imod, og ret beset burde den også have været større, men et par fæle afbrændere efter pausen forhindrede en endnu større sejr. Det var da også den eneste finger, man kan sætte på en helstøbt holdindsats, som kun blev endnu mere imponerende med kampens vigtighed taget i betragtning.

Fra kampens start satte FA 2000 sig på begivenhederne, og der skulle ikke gå lang tid, før føringsmålet var en realitet. Michael Jonssen sendte et indlæg i feltet efter syv minutter, og ved bagerste stolpe havde Emil Nørmark Christensen listet sig med frem og tordnede bolden over i det modsatte målhjørne. Et fremragende mål som var lige præcis hvad de blåklædte havde brug for.

Brabrand er et hold med en meget tydelig spillestil, hvor dødbolde fylder enormt meget. Derfor var der ingen overraskelse i, at gæsternes farligste forsøg kom efter et langt indkast, men den løse bold i feltet endte Simon Vesterbæk med at tordne på overliggeren – det var en advarsel til FA 2000 om hvad der ventede, men trods en lang række dødbolde i resten af kampen kom Brabrand ikke tættere på en scoring.

Kort før pausen kom så målet til 2-0. Igen havde Michael Jonssen næstsidste fod på bolden, og igen var der tale om et flot mål, hvor Hamid Khalidan efter et kort træk stensikkert sendte bolden ind i det korte hjørne, og skal man tale om gode tidspunkter at score på, er lige før pausen helt sikkert en af de absolut bedste tidspunkter at få nettet til at blafre på.

Helt som forventet kom Brabrand ud til anden halvleg med masser af energi, men gæsterne fik det ikke for alvor omsat til store chancer. Modsat var FA 2000 langt farligere på omstillingerne, og kun to superredninger fra Brabrand-keeper Henrik Lindhard - hvor specielt den ene på Ismail El Hariris forsøg var meget høj klasse - holdt scoren nede. Det betød dog mindre på en dag, hvor FA 2000 i den grad igen meldte sig ind i kampen om forbliven i 2. division.

FA 2000 - Brabrand 2-0 (2-0)
1-0 Emil Nørmark Christensen (7.)
2-0 Hamid Khalidan (45.)