Menu

Så gik den ikke længere

image Foto: Jan Sand
19. april 2022 kl. 12:34
Efter seks kampe i træk som ubesejret, måtte FA 2000 se den fine stime af resultater stoppe mod Skive. På Frederiksberg Stadion blev det sæsonens hidtil største nederlag, da gæsterne vandt med 3-0 efter en målløs første halvleg, og det efter en kamp, hvor FA 2000 havde pænt med chancer, men hvor Skive i anden halvleg viste sig som det bedre hold og vandt fortjent.

Første halvleg var ret jævnbyrdig, hvor begge hold havde deres gode perioder, som hver udmøntede sig i en stor chance. Skive burde have bragt sig foran efter 17 minutter, da en helt fri Søren Eg headede bolden mod kassen, men med et godt bud på årets redning i 2. division fik Niklas Thomsen mirakuløst sendt bolden til hjørnespark. Dermed holdt FA 2000 fast i den vilde statistik med ikke at lukke mål ind før pausen – i de 14 kampe i det nye år (otte træningskampe og seks turneringskampe) er det endnu ikke sket.

Som halvlegen skred frem, kom de blåklædte bedre og bedre med. Først lignede det et straffespark, da en Skive-spiller ramte bolden med hånden i en situation, hvor positionen ikke virkede naturlig, inden Christian Toftdahl Hansen var helt fri inde i feltet, men hans ellers kompetente afslutning blev flot reddet af Anders Nørgaard i Skive-målet – og desværre set med de blå briller stod han en fremragende kamp.

Der var optimisme at spore inden anden halvlegs start, men den første periode af anden halvleg endte som et rent mareridt. Først mistimede FA 2000-forsvarede totalt et indgreb, så Mustafa Maarouf fik frit løb mod mål for blot at overplacere sin afslutning, men kort efter gik den så ikke længere. Et indlæg endte hos Morten Beck Guldsmed, som uden større problemer kunne bringe gæsterne i spidsen.

Kort efter måtte Hocine Derrar så udgå med en skade, og med Ricky Gotland og Michael Jonssen ude på samme konto fra før kampstart, var FA 2000 nu uden en stor del af den midterakse, der har spillet det meste af sæsonen. Om det var grunden til, at værterne ikke så helt afstemte ud lige efter skal være usagt, men i hvert fald kunne Mads Agger kort efter udskiftningen øge gæsternes føring.

Nu så bjerget næsten uoverstigeligt ud, men til spillernes ros fortsatte de med at kæmpe ufortrødent, og kun klasseredninger fra Anders Nørgaard holdt de blåklædte fra at score – bedst illustreret på redningen af Ismail El Hariris ellers kompetente afslutning fra kort afstand. I stedet kunne Skive lukke og slukke, da Sebastian Denius rundede en prisgivet Niklas Thomsen og trillede bolden i kassen.

FA 2000 – Skive 0-3 (0-0)
0-1 Morten Beck Guldsmed (55.)
0-2 Mads Agger (60.)
0-3 Sebastian Denius (78.)