Menu

Flot halvleg sikrede sejr over Vanløse

image
23. januar 2022 kl. 13:16
FA 2000 skød rækken af træningskampe i gang med en sejr på 3-2 over Vanløse, der til dagligt spiller en række under de blåklædte. Det skete efter en kamp, som kan deles op i to dele. En første halvleg med FA 2000 i fremragende spilhumør med et besnærende kombinationsspil, og en rodet anden halvleg, der blev mere på Vanløses præmisser.

Men i de første 45 minutter var der reelt set kun ét hold på banen. Det gav pote efter 13 minutter, hvor Lucas Simonsen var over en løs bold i feltet og klappede den i kassen, inden Hamid Khalidan ikke lang tid efter øgede føringen på et straffespark begået mod Jonas Jørgensen.
Under et minut efter det mål øgede Jonas Rosfeldt til 3-0 på en flot soloaktion, og Vanløse var nærmest statister i den hurtige boldomgang hos de blåklædte. Eneste anke var sådan set, at forskellen efter første halvleg ikke var større, for FA 2000 ramte både stolpen og brændte et par gigantchancer, mens Vanløse ikke havde et eneste skud på mål i halvlegen.

Næsten hele holdet blev skiftet i pausen, og de 11 udvalgte til anden halvleg fandt aldrig rytmen. De hvidklædte gæster kom også ud med et helt andet udtryk, og det fandt FA 2000 kun sjældent en løsning på. Det burde dog være blevet 4-0 på en friløber efter et ellers godt kontraløb, og i stedet kunne Vanløse reducere efter et hjørnespark, hvor FA 2000 virkede meget passive.

Der nåede også at komme helt unødvendig spænding om udfaldet, da Marco Vinterberg (med en fortid i FA 2000) fangede en satset aflevering og nemt prikkede bolden i det tomme mål, men FA 2000 holdt trods alt stand i de sidste hektiske minutter og sikrede årets første sejr.

FA 2000 - Vanløse 3-2 (3-0)

1-0 Lucas Simonsen (13.)
2-0 Hamid Khalidan (21., straffe)
3-0 Jonas Rosfeldt (22.)
3-1 Mads Tvilstegaard (72.)
3-2 Marco Vinterberg (80.)