Menu

Drømmestart endte med uforløst point

image Sami Jalal scorede FA 2000's enlige mål mod Thisted FC. Foto: Dennis Jacobsen / DHJfoto.dk
Steffen Dam
24. marts 2024 kl. 12:44

FA 2000 har stadig ikke tabt i det nye, efter det lørdag eftermiddag blev til 1-1 mod Thisted FC. Normalt vil ét point være fint mod en af konkurrenterne i bunden, men ikke denne gang - for i det meste af kampen dominerede FA 2000 stort uden at kunne omsætte overtaget til mål.

Det så ellers fantastisk ud efter bare fire minutter, hvor Sami Jalal Karchoud på kanten af feltet snød sin direkte modstander og stille og roligt udplacerede Thisted-keeper Andreas Raahauge. Et flot mål, der understregede hvilken storform, den unge kantspiller har lagt det nye år fra land med.

I stedet for at fortsætte den initiativrige start med det høje pres, stillede FA 2000 sig en smule længere ned efter føringsmålet. Det skulle vise sig at være en særdeles dårlig idé mod et hold, som lever af at få dødbolde og så score på dem. Det er de bedst til af alle i rækken, og hvorfor fandt man ud efter 12 minutter.

Et hjørnespark endte med en dårlig clearing ud midt i feltet, hvor Jean-Julien Foe Nuphaus kom højest mellem venner og fjender og headede udligningen i kassen. Det blev i øvrigt det eneste hjørnespark, som Thisted FC fik i den kamp, så man må i den grad sige, at de viste klassen på den ene mulighed, som de fik.

Nu skulle FA 2000 så frem igen, for det stod ret hurtigt klart, at i det hurtige spil langs jorden var de blåklædte noget bedre end gæsterne fra Thy. Det er dog ikke verdens nemmeste sag at prøve at åbne et hold, der står så dybt, men det lykkedes dog før pausen at få et par ganske fine tilbud. Først skød Casper Holmelund lige på Andreas Raahauge, inden Lucas Simonsen kom fri igennem i højre side, men indlægget til en helt fri Casper Holmelund nåede ikke frem.

Efter pausen intensiveredes presset mod Thisted FC-målet, og spillet foregik i langt hovedparten af tiden på de blås præmisser. Det gav også de nødvendige chancer. Efter et flot FA 2000-angreb sparkede Lucas Simonsen forbi fra relativt fri position, og Valdemar Høgh stod også fri i feltet, men hans afslutning blev snittet og sneg sig lige forbi den ene stolpe til hjørnespark.

Men ind ville bolden ikke, og derfor endte drømmestarten med en uforløst uafgjort i en kamp, hvor FA 2000 både kunne og burde have vundet opgøret vurderet ud fra spil og chancer.

FA 2000 - Thisted FC 1-1 (1-1)
1-0 Sami Jalal Karchoud (4.)
1-1 Jean-Julien Foe Nuphaus (12.)