POKALVINDER U-14 2020

image
26. juni 2020 kl. 18:44
Pokalfinale U-14 piger
Kampforløb: Kampen startede nervøst fra begge sider. Farum bedst med bolden, men FA klart farligst på kvikke omstillinger og et angreb i hopla. To kæmpe chancer til FA i fri position blev misbrugt men 20 minutter inde i 1. halvleg sendes kampens pokalfighter Kaya Eskelund afsted - og med direkte kurs mod Farum målet udplaceres Farum keeperen og 1-0 til FA. Ikke ufortjent på dette tidspunkt. Desværre går FA ned i gear og det er farligt mod Farum som har nogle virkelig dygtige offensive spillere. Den ene af dem Alma Plank står pludselig fri inde midt for målet efter nogle kontraer og uden betænkningstid banker hun bolden i kassen uden for Maries rækkevidde 1-1.
PAUSE.
2. halvleg starter igen meget lige men med FA med de største chancer - og efter 16 minutter får FA hjørne og Kaya sparker bolden ind foran mål, hvor Isabella header bolden op på overlæggeren og returbolden lander for fødderne af Frederikke, som prikker bolden i mål til forløsning på den ene side af lægterne og 2-1 til FA. Herefter tager kampen til i tænding. Der tackles igennem og dommerkendelser kommenteres - en rigtig pokalfight. I de døende minutter rammes FA af to gule kort for hårdt spil - og Farum presser på til sidst dog uden held og FA vinder kampen 2-1 og tager pokalen hjem til Jens Jessensvej.
TAK til trænere, spillere, de mange tilskuere fra både Frederiksberg og Farum for denne festlige og varme forestilling.