Menu

Ny rekrutteringsansvarlig til pigeafdelingen

image Fra venstre - Verner Bager og Jacob Nordstrøm Scheel.
03. september 2021 kl. 10:56

I takt med opjusteringen i pigeafdelingen har FA 2000 ansat en rekrutteringsansvarlig. Valget er faldet på Verner Bager, der kommer til klubben efter at have været træner og pigeansvarlig i Måløv Boldklub. Om ansættelsen udtaler sports- og talentchef i FA 2000 Jacob Nordstrøm Scheel:

”Ansættelsen af Verner Bager er et signal til pigefodboldverden om, at vi tror på det, der sker i FA 2000. Jeg er utrolig glad for at vi kan tilknytte ham, da han ikke er blot, er et perfekt match til rollen som rekrutteringsansvarlig, men som også passer godt ift. de menneskelige og sportslige værdier vi har i FA 2000.”


Verner Bager er en vellidt person i fodboldverden og besidder et stort kendskab til klubberne i København og omegn. Derudover er han indehaver af DBU B-licens og sætter følgende ord på sin ansættelse:

”Jeg har fulgt FA 2000 på sidelinjen i flere år og er imponeret over deres arbejde med at udvikle talenter. Jeg synes, de mange dygtige piger i klubben fortjener en licens, så de kan blive ved med at spille mod de allerbedste. Det arbejde glæder jeg mig til at blive en del af.”