Menu

FA 2000 ansætter Sports- og talentchef til pigeafdelingen

image Fra venstre: Ny Sports- og talentchef i pigeafdelingen Jacob Nordstrøm Scheel og Klubchef Mads Agner Veng
21. juni 2021 kl. 10:00

Pr.01.08.2021 ansættes Jacob Nordstrøm Scheel i FA 2000 i nyoprettet deltidsstilling. Han kommer til klubben fra en tilsvarende rolle i FC Helsingør Pigeelite.

Med klubbens nye pigestrategi og ambition om at søge pigelicens fra sæsonen 2022/2023, så har klubbens bestyrelse besluttet at ansætte endnu en ressource til klubbens arbejde på pigesiden.

Om ansættelsen udtaler Klubchef i FA 2000 Mads Agner Veng:

Først og fremmest, vil jeg gerne kvittere for alle de som har søgt og vist interesse i jobbet. Det har været en spændende proces med mange kvalificerede kandidater og gode snakke. Det har været centralt for os, at finde en person som vi mener kan udvikle klubben, har et stort drive og med et indgående kendskab til hele strukturen omkring pigefodbold samt licenssystemet. Det har vi fundet i Jacob og jeg glæder mig over, at han har sagt ja til at træde ind i organisationen

Jacob Nordstrøm Scheel har været Seniortræner for Humlebæk Seniorkvindehold, en del af FC Helsingør siden 2016 (drenge og piger) og indehaver af både DBU B og C-licens:

”FA 2000 er en klub i rivende udvikling, som jeg glæder mig til at blive en del af. Jeg skal ind og bidrage til det kompetente arbejde, der allerede finder sted og hjælpe klubben med at indfri sit store potentiale. Jeg kommer med 7 års erfaring fra fodboldbranchen som både træner og leder, og FA 2000 kan forvente stor dedikation og drivkraft fra min side”, siger FA 2000s nye Sports- og talentchef i pigeafdelingen Jacob Nordstrøm Scheel.

I forbindelse med ansættelsen af en Sports- og talentchef overgår den nuværende Sportslige leder i pigeafdelingen Christian Falk til rollen som Head of Coaching.

Jacob Nordstrøm Scheel underskriver kontrakten.

Luk