Menu

FA 2000 ansætter ny Head of Coaching i pigeafdelingen

image Fra venstre: Per Agerholm (Head of Coaching) og Jacob Nordstrøm Scheel (Talentchef)
07. april 2022 kl. 09:12
Med øjebliklig virkning tiltræder den 30-årige Per Agerholm i FA 2000.

For at leve op til de gældende DBU-krav ift. at kunne søge om licens i pigeafdelingen, har vi igennem en periode søgt efter den rette profil til rollen som Head of Coaching. Derfor er vi glade og stolte over, at kunne at kunne præsentere Per Agerholm.

Om ansættelsen udtaler Talentchef i FA 2000s pigeafdeling Jacob Nordstrøm Scheel:

“Jeg er utrolig glad og stolt over, at tilknytte Per Agerholm som ny Head of Coaching i pigeafdelingen. Han har en utrolig stærk faglig profil og med erfaring fra flere fodboldmiljøer. Han kommer til at supplere både vores trænere og mig selv godt i udviklingen af vores træningsmiljø.”

 

Per Agerholm som har A-licens har været tilknyttet forskellige danske klubber som f.eks. Brøndby og senest BSF, hvor han havde ansvaret for deres 1.seniorhold på kvindesiden. Udover det, har han også været på Færøerne for at arbejde fuldtid med fodbolden. Her var han ansat som hovedungdomstræner i Miðvágs Bóltfelag. Nu er han tilbage i Danmark og klar til at tage udfordringen op:

 

"FA 2000 har i mange år været en spændende klub. Målt på størrelse, så er den jo enorm. Det er en klub, som har rykket sig helt vildt. I den tid hvor jeg har arbejdet med kvindelige fodboldspillere, så har jeg fra afstand set en stor udvikling ude på Frederiksberg. Senest er man begyndt at konkurrere langt fremme i rækkerne, samtidig med at flere og flere spillere med rødder i FA 2000, begår sig rigtig godt i eliteklubberne. Så derfor virker tiden moden til, at FA 2000 tager det næste skridt frem mod selv at være en klub med et elitært setup. Og det skridt synes jeg er super spændende, at jeg kan være en del af med de erfaringer jeg tager med fra elitefodbold." siger Per Agerholm. 

FA 2000 har 5.april gennemgået auditering hos DBU ift. klubbens ansøgning om pigelicens for sæsonen 2022/2023 og afgørelsen på denne kommer i slutningen af maj 2022.