Menu

Talentchef fratræder

image
23. august 2021 kl. 13:11
Den 45-årige talentchef i FA 2000 Morten Børkop har efter eget ønske, valgt at fratræde sin stilling.

Drengeafdelingen skal have en ny mand ved roret. Det sker efter, at det erfarne FA 2000 ikon Morten Børkop som talentchef efter mange år, har valgt at sige stop:

”Det er naturligvis vemodigt, at sige farvel efter 11 års rejse i FA 2000. Men jeg føler, at tidspunktet og timingen er den rigtige. Vi har i min optik, aldrig haft et stærkere sportsligt og administrativt hold i talentafdelingen. Derfor er jeg tryg ved at give stafetten videre” udtaler Morten Børkop.

I overgangsperioden indtil FA 2000 ansætter ny talentchef, overtager Klubchef Mads Agner Veng sideløbende de opgaver, som der er og er i tæt dialog med Morten Børkop om en glidende overlevering. Om situationen udtaler klubbens formand Tommy Burmeister Madsen:

”Jeg skal først og fremmest sige tusind tak for Mortens store indsats. Han har haft forskellige roller i FA 2000 over mange år og alle har han været værdsat i. Vi er naturligvis kede af, at han har valgt at vores veje skal skilles, men vi glæder os til at følge hans rejse tæt i fodboldmiljøet”.

Luk