Menu

Klubchef underskriver ny aftale med FA 2000

image
26. august 2021 kl. 12:00
Kontrakten mellem Mads Agner Veng og FA 2000 er blevet optimeret for, at sikre en stabil fremtid.

1/9-2020 tiltrådte Mads Agner Veng som Klubchef i FA 2000. Efter ca. et års ansættelse, kan FA 2000s bestyrelse løfte sløret for, at parterne har underskrevet en ny aftale, som gør at klubben sikres en stabil og længere overdragelse, ved et eventuelt skifte væk fra FA 2000:

"Først og fremmest vil jeg gerne understrege, at jeg har været ovenud tilfreds med det arbejde Mads Agner Veng har gjort som Klubchef. Han har optimeret klubbens arbejdsgange, udarbejdet innovative strategier med bestyrelsen, været en del af Børns Vilkår samarbejdet og skabt mærkbare resultater. Det har naturligvis også gjort, at andre klubber, både i Danmark og Skandinavien har vist konkret interesse for, at tilknytte ham i forskellige ledende roller. Derfor er jeg utrolig glad for, at vi er blevet enige om, at underskrive en ny kontrakt, som begge parter er tilfredse med", udtaler Formand i FA 2000 Tommy Burmeister Madsen.

Om arbejdet som Klubchef i FA 2000 og den nye aftale, udtaler Mads Agner Veng:


"Klubben og jeg er et godt match. Jeg var ikke i tvivl for et år siden, da jeg skiftede hertil og min fornemmelse har været god lige siden. Derfor har jeg også afvist de tilbud der har været på bordet og jeg utrolig glad for, at vi er blevet enige om en ny aftale. Samtidig vil gerne pointere, hvor stort et potentiale jeg ser i klubben og det nuværende team af medarbejdere. Hver dag handler for mig om, at arbejde hårdt og skabe succes for hele klubben. En ting man ikke kommer sovende til"

Luk