Menu

Internationalt fodbold/skolesamarbejde på Frederiksberg

image Her ses skolens ledelse med FA 2000s Klubchef Mads Agner Veng.
05. oktober 2021 kl. 11:00

PRESSEMEDDELELSE: 

I samarbejde med fodboldklubben FA 2000 planlægger den internationale privatskole på Frederiksberg ”Prins Henriks Skole” fra skoleåret 2022 at åbne en dansk 7. klasse. Her tilbydes både drenge og piger, som spiller fodbold på talentniveau i FA 2000, en mulighed for at kombinere høj faglighed, et internationalt uddannelsesmiljø og ambitiøs fodboldtræning.

Planen for de næste tre år er at aktivere skolesamarbejdet mellem parterne således, at 7.-9. klasse bliver en integreret del af det eksisterende skolemiljø. Begge parter har igennem gode møder og workshops fået afklaret den pædagogiske linje, forventninger og vigtigheden af trivslen for eleven/spilleren.

Om det innovative samarbejde udtaler FA 2000s Klubchef, Mads Agner Veng og Vicerektor på Prins Henriks Skole, Mette Huld Jakobsen:

Mads Agner Veng, Klubchef FA 2000

”I FA 2000 er det centralt, at man dygtiggør sig både på og udenfor banen. Vi ser det som en spændende mulighed at indgå i skolesamarbejdet med den franske skole, hvor vi håber, at en masse spillere fra klubben har lyst til at blive en del af projektet. Via inspirerende dialog er jeg ikke i tvivl om, at vi sammen kan skabe en rigtig god og givende hverdag for vores spillere med en masse fodbold. Her vil der både være plads til at dygtiggøre sig fagligt, have fokus på det sociale og træne ekstra."

Mette Huld Jakobsen, Vicerektor, Prins Henriks Skole

”Respekten for ønsket om at dygtiggøre sig er en central del af Prins Henriks Skoles DNA – om det er inden for et fag, en sport eller noget tredje, er ikke afgørende. Vi ser derfor samarbejdet med FA 2000 som en unik mulighed for at skabe en optimal ramme for piger og drenge, der netop ønsker at dygtiggøre sig: at kombinere fodbold på højt plan med skoledagen - uden at gå på kompromis. Via et tæt samarbejde med FA 2000 kan vi skabe en sammenhængende og meningsgivende hverdag, hvor trivsel og udvikling går hånd i hånd for den enkelte elev og fodboldspiller - både når fodboldmusklerne gør ondt, og matematikopgaven trækker tænder ud. Og så er vi ikke mindst sikre på, at denne nye klasse vil berige vores nuværende internationale skolekultur med flere end 30 nationaliteter repræsenteret.”

Yderligere kommentarer eller interviews:

FA 2000: Mads Agner Veng – 2148 7805

Prins Henriks Skole: Mette Huld Jakobsen – 2570 0022