Menu

FA 2000 sælger Sami Jalal Karchoud til Kolding IF

image
Konrad C. Rasmussen
29. april 2024 kl. 16:12
I dag er en helt speciel dag i FA 2000’s historie. Vi kan nemlig afsløre, at vi har solgt vores helt egen Sami Jalal Karchoud til Kolding IF i NordicBet Ligaen.
Sami har været hos os siden 2016, og her har han taget turen hele vejen fra ungdomsholdene til vores førstehold, hvor han har været en fantastisk ambassadør for FA 2000 igennem en årrække!
- Det er en vild dag for os som fodboldklub nu også at være så dygtige til at udvikle spillere, at andre klubber vil betale penge for vores spillere. Det gør mig stolt og glad. Både på klubbens vegne, men ikke mindst på Samis vegne. Det har været en fornøjelse at se, at hårdt arbejde belønner sig, og her i foråret har han taget eksplosive skridt, som nu sender ham videre til det næste skridt i karrieren.
Kolding IF betaler et sekscifret beløb for Sami Jalal Karchoud - dertil kommer bonusser og en videresalgsprocent, hvis han får succes i den jyske klub, fortæller Sportschef Steffen Dam. Også cheftræneren har rosende ord tilovers for Sami’s rejse
- Jeg tror jeg vil anvende udtrykket ‘græder med det ene øje og smiler med det andet’ vedr. Samis skifte til Kolding IF. Som træner ærgrer man sig naturligvis altid over at miste en så dygtig spiller, men som person og menneske er jeg pivstolt af at kunne bidrage til at Sami får sin store drøm om at blive professionel fodboldspiller opfyldt. Det er fuldt fortjent.
Sami har arbejdet stenhårdt og har altid været villig til at lære. Det er en af hans største styrker udover hans åbenlyse spidskompetencer. Derudover er han en fantastisk dejlig dreng, jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med også på ungdomssiden, fortæller cheftræner Semere Haile.🤍
Luk