Menu

FA 2000 og Unisport udvider samarbejdet

image Fra venstre: Mikkel Sass (Head of Teamsport Unisport), Mads Agner Veng (Klubchef FA 2000), Andri Ástpórsson (Teamsport Manager Unisport) & Tommy Burmeister Madsen (Formand FA 2000)
25. november 2021 kl. 16:23

Pr.01.01.22 overtager Unisport klubbens Select-aftale ift. bolde og materialer til træning/kampe.

Dette er sket efter grundige overvejelser i bestyrelsen og møder med både eksisterende samt eventuelle nye leverandører.

Skiftet til Unisport betyder samtidig også, at FA 2000 ved årets udgang ikke forlænger samarbejdet med FA Sport. Om dette skift udtaler Formand Tommy Burmeister Madsen:

”Vi har været utrolig glade for samarbejdet med FA Sport, som har været en loyal og trofast leverandør i mange år. Derfor skal der fra min side lyde en stor tak til FA Sport og dens indehaver Frank Andreasen. Jeg ønsker ham alt det bedste fremadrettet.”

Den nye aftale med Unisport løber fra 01.01.22 til 31.12.24. Det er derfor en udvidelse af det nuværende samarbejde, da Unisport allerede varetager FA 2000s tøjaftale med Adidas.

”Det har været centralt for mig, at være grundig i processen om, at finde den rigtige partner til, at varetage vores voksende behov. Vores samarbejde med Unisport ift. tøjaftalen har været gnidningsfrit og jeg har derfor store forventninger til, at det også bliver det bolde og materialerne. Jeg oplever en positiv og spændende dialog med mulighed for, at udvikle samarbejdet yderligere”, udtaler Klubchef Mads Agner Veng.

Om det kommende samarbejde med FA 2000 udtaler Andri Ástpórsson, Teamsport Manager hos Unisport:

"Vi har fra starten af partnerskabet med FA 2000 haft en rigtig god dialog og et stærkt samarbejde. Klubbens DNA og måden at drive en fodboldklub med både bredde og elite, går hånd i hånd med Unisports vision om at gøre fodbold drømme til virkelighed. At Unisport nu bliver totalleverandør til FA 2000 er vi stolte over og ser frem til at levere udstyr til alle spillere og frivillige."