Menu

FA 2000 øger fokus på bredden med ansættelse

image Ungdomsformand Lars Kragh, kommende Breddeansvarlig for U10-U19 Michael Kystgaard og Formand Tommy Burmeister Madsen.
28. november 2021 kl. 13:32

Ved årsskiftet byder vi velkommen til 55-årige Michael Kystgaard i rollen som breddeansvarlig for U10-U19 (drenge og piger).

Han kommer til med over 22 års erfaring som træner og er indehaver af DBU B-licens. Michael Kystgaard har holdt et halvt års pause fra trænergerningen, hvor han senest var tilknyttet FA 2000s U19-1 hold med stor succes. Nu vender han retur og om det udtaler klubbens formand Tommy Burmeister Madsen:

”Det har været centralt for mig, at få ansat en medarbejder med et decideret fokus på bredden. Vi har et utroligt stærkt hold af medarbejdere i den sportslige afdeling på både drenge og pigesiden. Med ansættelsen af Michael Kystgaard fuldender vi billedet om, at have et sportsligt og menneskeligt fokus på alle i vores klub.”

Udgangspunktet for ansættelsen er, at klubbens frivillige trænere på 2-3-4. hold i dagligdagen kan bruge Michael Kystgaard som både sportslig og faglig sparringspartner, på samme måde klubbens førstehold bruger klubbens medarbejdere som er tilknyttet de licensmæssige roller:

”Fodbold er en sjov og uforudsigelig sport på alle niveauer hvor det handler om, at ramme det rigtige niveau til både træning såvel som kamp. Det glæder jeg mig til, at arbejde videre med i FA 2000 og møde både spillere, forældre og trænere hvor de er i deres udvikling.”, siger Michael Kystgaard.

Første arbejdsdag for Michael Kystgaard vil være 4.januar og han vil ligesom de øvrige ansatte referere direkte til klubchef Mads Agner Veng.

Luk