Menu

Åbent hus: Årgang 2019 starter op

image
19. maj 2022 kl. 12:21

Har du et barn som elsker at bevæge sig og være udenfor?

Vi er en af landets største og mest populære fodboldklubber beliggende centralt på Frederiksberg og vi satser stort på de små. I FA 2000 er vi en klub for alle - både drenge og piger. 

Vi har sunde værdier, dedikerede pædagogisk ansatte og et markant samarbejde med Børns Vilkår. 

Efter sommerferien starter vi en ny årgang op. Nemlig for børn som er født i 2019.

Vi inviterer derfor alle drenge og piger til åbent hus lørdag den 27.august 2022 kl.09:00-09:45. Her kan både forældre og de kommende spillere opleve hvordan det er, at gå til fodbold i FA 2000.

Dagen består af en samlet velkomst, motoriske lege og fælles afrunding. 

Man kan deltage i tre gratis træninger, inden at man som forældre skal beslutte hvorvidt ens barn skal meldes ind. Priser for kontingent findes her: Tryk her

Årgangen forventes at træne én gang om ugen i weekenden og holdet består af begge køn. Det er besluttet, at der optages 40 børn efter først til mølle princippet. Her er ti pladser reserveret til piger. Øvrige interesserede vil blive optaget på ventelisten og løbende indsluset på holdet. 

Bemærk venligst, at FA 2000 er en forening og derfor er klubbens træning på disse årgange varetaget af frivillige forældre under ledelse af klubbens ansatte.

VIGTIGT: 

For at deltage i arrangementet, bedes man på forhånd tilkendegive sin interesse ved at skrive en mail til den Sportslige leder, Jesper Westermann: jw@fa2000.dk (Skriv "Åbent hus" i emnefeltet). 

Vi glæder os til at se jer! 

Luk