Menu

Ungtræner sendes på dannelsesrejse i Ikast

image
19. april 2024 kl. 08:05

Ahmed Bashir startede for 2 år siden som ungtræner i FA 2000 - sidenhen er det gået stærkt for den lollandske somalier der til sommer bliver student og river teltplænene op for at tage på højskole hos ISI i Ikast. Her skal han læse på Fodboldtrænerlinjen og være tilknyttet morgentræning på Guldminen.

Ahmed har på den korte tid i klubben haft flere trænerroller og suset igennem DBU uddannelsen hvor han pt er igang med sin UEFA B-licens. Vi mødte Ahmed til en snak om hans første tid som træner og de kommende udfordringer i Ikast.

- Det har været en vild rejse for mig som træner. Det hele startede med en mail til Jesper (Leder af Børneafdeling) om at træne U7 en gang om ugen. Siden da har det taget fart og jeg har fået rigtig meget erfaring på kort tid, hvilket jeg er klubben meget taknemmelig for. Jeg har oplevet en stor tillid fra ledelsen.”

- Jeg har altid været omgivet af dygtige trænere og ledere som har været parat med gode råd og vejledning. Derfor føler jeg at jeg har rigtig mange gode værktøjer til at tackle alt fra forældremøder til træningsplanlægning.”

Når snakken falder på de kommende udfordringer for Ahmed i Ikast, er det tydeligt at se hvor meget han glæder sig.

- Jeg ser utrolig meget frem til at starte på højskolen ISI. Min trænerkollega, Mark, som har gået på ISI, og han har virkelig talt godt om det. Jeg er sikker på at det bliver utrolig lærerigt og jeg glæder mig til at møde nye mennesker og blive en del af fællesskabet på højskolen.”

Ambitionerne er store hos den unge mand som dog holder benene på jorden.

- Jeg drømmer om en dag, at stå på den helt store scene i Champions League eller et VM - men for nu har jeg fokus på at udvikle mig som træner og tage et skridt ad gangen.”

Leder af Børneafdeling, Jesper Westermann, har flugt Ahmed tæt siden han startede som U7 i Jespers segment.

- Ahmed er en af de mest hjælpsomme og venlige personer jeg kender. Jeg er fuld af beundring over han har fået denne mulighed - Det fortjener han virkelig.” Udtaler Jesper og fortsætter:

- Ahmed har gennemgået en flot udvikling både trænerfagligt og personligt. Han er vokset med de opgaver han er blevet stillet. Går du en tur på anlægget er du ikke i tvivl om Ahmed er meget vellidt blandt vores spillere, forældre og øvrige træner. Han har nogle helt særlige kompetencer til at knytte bånd og socialiserer - særligt med børn og unge.”

Ahmed fortsætter som U12 Drenge træner frem til sommerferien inden han altså flytter ind på Højskolen ISI i Ikast.

 

Vi ønsker dig alt mulig held og lykke med dit ophold og håber du I fremtiden vender tilbage til falkene på Frederiksberg.

 

Luk