Menu

Ungdomsudviklingstræner tilknyttes fra HUI

image
03. februar 2023 kl. 12:00
Pr.01.marts 2023 er 29-årige Jesper Dahl ansat.

Som en del af licensen på drengesiden er det et krav fra DBU, at have en ansvarlig som ungdomsudviklingstræner ansat på deltid. Her er fokus primært på daglig ledelse og styring af de tre respektive årgange samt samarbejde med klubbens frivillige. 

 

Da den daværende ungdomsudviklingstræner Brahim Gassa efter eget ønske valgte at opsige sin stilling pr.31.januar 2023 har FA 2000 været i proces om, at finde den nye kandidat:

 

”Vi har haft et utrolig stærkt felt af kandidater og det viser, at FA 2000 for alvor er på landkortet og anerkendt som en god klub. Det er vi utrolig glade for og jeg skal derfor rette en tak til alle de ansøgere som desværre ikke fik jobbet. Med valget af Jesper har vi kombineret tre gode og vigtige elementer. Høj faglighed, pædagogisk viden og gode menneskelige værdier.” siger Klub og Sportschef Mads Agner Veng.

 

Jesper Dahl er indehaver af DBU B-Licens og skal indenfor kort tid deltage på DBUs nye uddannelse Youth B. Han har læst til socialpædagog og haft flere forskellige roller i HUI på U10-U17. Blandt andet som årgangstræner, specifiktræner og i deres lektiecafe. Om sin nye rolle og jobskifte til FA 2000 udtaler han:

"Jeg glæder mig til at komme igang og møde spillere og trænere. Her vil jeg arbejde for, at skabe rammerne for et ambitiøst og trygt læringsmiljø, hvor vi tør drømme stort og altid række ud efter næste skridt i drengenes udvikling. Jeg ser derfor meget frem til at bruge både min fodboldfaglige og pædagogiske kompetencer til, at understøtte trænernes stærke arbejde."

 

Velkommen til FA 2000! 

Luk