Menu

U15 Liga tager 1. pladsen !

image
30. december 2019 kl. 10:46

FA2000 U15 Liga drengene afslutter et forrygende fodboldår 2019, hvor de både i foråret og i efteråret har taget 1. pladsen i Øst ligaen. I løbet af sæsonen har der været mange flotte præstationer og gode resultater. Blandt andet, spillede holdet i foråret pokal finale mod FC Nordsjælland, hvor det desværre blev til et knebent nederlag. I den kommende sæson har holdet netop booket plads i semifinalen i DBU’s pokal turneringen 2020, med en sejr over vores dygtige konkurrenter fra B93.
Resultaterne taler for sig selv og drengene er ikke kommet sovende til succeserne. Bagved ligger en ihærdig indsats på træningsbanen af en velfungerende trup på 20 drenge der konstant udfordre hinanden, og er klar til, i samlet flok, at udvikle sig og tage nye udfordringer op.
Ungdomsudviklingstræner Henrik Jensen udtaler ” Det er naturligvis nogle flotte resultater som vi er glade for særligt på drengenes vegne. Det er dog særligt det træningsmiljø og den indstilling til vores ”egen” udvikling som virkeligt imponerer os. Vi har fået skabt et træningsmiljø som er så godt og hvor vi ikke går på kompromis med vores målsætning om, at udvikle så mange som muligt, så godt som muligt. Det er imponerende, at se de indstilling og seriøsitet der bliver lagt for dagen på træningsbanen af både spillere og trænere. Vi forsøger hele tiden, at optimere på alle de parametre det er os muligt for, at skabe det bedst mulige udviklingsmiljø for vores spillere”.

Skulle du have lyst og ambitioner om, at være en del af vores træningsmiljø så kan du kontakte vores rekrutteringsansvarlige Christian Falk, christianfalk89@hotmail.com eller tlf. 5010-9937.