Menu

U11 drenge på tur med DIF og DGI’s foreningspulje.

image
21. oktober 2020 kl. 10:12

FA 2000 U11 hold har fået 48.0000 i støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje. Med bevillingen fik de muligheden for med hele årgang U11 at tage ned til Falster, hvor de indlogerede sig på det lokale vandrehjem, og spillede kampe for hele årgangen mod Nykøbing FC og Næstved. Ligeledes blev turen brugt til at få rystet drengene godt sammen efter en ufrivillig lang Covid-19 pause.

Årgangsleder for U11, Jakob Elmer udtaler:

"Det var virkelig en god tur vi kunne tilbyde årgangen som resultat af den støtte vi fik fra DIF og DGI’s foreningspulje. Vi fik blandet drengene på kryds og tværs af niveau og anciennitet i klubben, og med et meget varieret program fra svære kampe mod lokale Nykøbing FC hold til skattejagt og quizzer fik vi et stort udbytte på den sociale og kammeratlige del af fodbolden.Tilbagemeldingerne fra forældrene på U11 årgangen har været meget positive og udbyttet har helt klart har levet op til trænernes forventninger."

Træner for Nykøbing Falster FC, Lars Pleidrup, udtaler:

”Det var sjovt for os i Nykøbing FC at møde FA 2000 og spille flere kampe på flere niveauer, ligesom vi fik glæde af at møde hold og klubber vi normalt ikke møder i de lokale puljer. Vi håber at se flere FA 2000 hold hernede i fremtiden"