Menu

Stor trænerprofil ny cheftræner på U19-1

image Til venstre klubchef Mads Agner Veng og til højre U19-1 cheftræner Semere Haile.
31. januar 2022 kl. 16:55

FA 2000 er stolte over, at kunne præsentere 31-årige Semere Haile som ny cheftræner på klubbens U19-1 drenge talenthold. Han starter sit arbejde 01/02-2022, hvor han har første træning med truppen. Om ansættelsen udtaler Klubchef Mads Agner Veng:

 

”Med ansættelsen af Semere Haile som ny cheftræner på vores U19-1 hold tager vi første skridt i, at optimere transitionsfasen fra ungdomsfodbold til seniorfodbold. Det har ikke været en let beslutning, men nødvendigt rent strategisk. Vi ser meget frem til at se resultaterne af arbejdet på træningsbanen i de kommende år!”

 

Semere Haile har som træner et U19 division mesterskab med AB og oprykning med Herlev IF fra DS til 3.division med sig i bagagen. Senest var han cheftræner for Holbæks U17-1 hold. Yderligere er han til daglig folkeskolelærer og har selv en flot spillerkarriere bag sig i flere danske klubber. Uddannelsesmæssigt er han ved at tage DBU A-licens. Om skiftet til FA 2000 siger han:

 

"Med min spiller og træner erfaring på nogle af de højeste niveauer herhjemme, vil drengene opleve en træner der ønske at skabe et stærkt træningsmiljø og en stærk vinderkultur. Derudover ser jeg frem til at arbejde med U19 segmentet hvor mit mål, udover at udvikle spillere og skabe gode resultater, er at være leveringsdygtig og klæde spillerne på i transitionen op til 1.senior fodbold. Det er klubbens ønske og ambition at rykke op i Divisionerne i U-sektoren og jeg vil arbejde hårdt for at det vil lykkes med gode resultater. Jeg glæder mig enormt til at møde spillerne og mine nye trænerkollega i FA2000, hvor jeg ser frem til at udvikle mig endnu mere som leder og fodboldtræner."

 

I forbindelse med ansættelsen af Semere Haile fratræder den daværende cheftræner Casper Emil Alberts med øjeblikkelig virkning. FA 2000 takker for hans store indsats igennem mange år.