Menu

Stærk profil ansat som ny børneudviklingstræner

image
02. september 2021 kl. 14:57

Efter at den daværende børneudviklingstræner Anders Lindberg Olsen fratrådte sin stilling pr.31.august 2021, er FA 2000 glade for at kunne meddele, at hans afløser er fundet. Her er valget på 25-årige Silas Krogen som officielt tiltræder i rollen mandag den 13.september.

Om valget af netop ham, udtaler Klubchef Mads Agner Veng:

”Da jeg fandt ud af, at vi havde en mulighed for, at få tilknyttet Silas Krogen i rollen som ny børneudviklingstræner, så tøvede jeg ikke. Han har den perfekte profil, stærke menneskelige værdier, solid faglig baggrund og kommer med stor erfaring fra stærke talentudviklingsmiljøer. Med denne ansættelse sender vi som klub et tydeligt signal om, at vi er ambitiøse og optimerer, når muligheden byder sig, som i dette tilfælde.”

Silas Krogen har stor erfaring som træner i henholdsvis Greve Boldklub, KB/FCK Talent og senest i Lyngby Boldklub, hvor han var omkring deres U17 Liga hold. Yderligere er han indehaver af DBU B-licens og om sit kommende job, udtaler han:

“Jeg glæder mig til at blive en del af den kultur som er i gang med at blive forstærket i FA 2000. Der er blevet lavet nogle enormt kompetente ansættelser med dygtige fodboldfolk fra de største elitemiljøer i Danmark, der gør det interessant for alle unge ambitiøse fodboldfolk. Jeg glæder mig til, at kunne bidrage med at fortsætte den rejse som klubben er på, men samtidig også at kunne præge klubben i en fortsat positiv retning”