Menu

Seks talenter på vej op

image Fra venstre: Sami Jalal Karchoud, Casper Holmelund, Daniel Bøggild, Marcus Dominique Mortensen, Nikolas Ohlrich Bendsen og Niels Haugaard.
19. juni 2022 kl. 17:22

Efter sommerferien har klubbens sportslige ledelse i samråd med klubbens nye trænerstab på 1.senior besluttet, at hele seks spillere fra U19-1 starter op med 1.senior når træningen begynder mandag den 11.juli.

Her er der tale om Sami Jalal Karchoud (2004) som allerede i denne sæson står noteret for 11 kampe for 1.senior, Casper Holmelund (2003) som også i denne sæson har spillet 5 kampe for 1.senior og Daniel Bøggild (2003) samt Niels Haugaard (2005) som begge fik debut i sidste runde ude mod Brabrand IF. Yderligere starter også den stærke midterforsvar Marcus Dominique Mortensen (2004) og hurtige venstreback Nikolas Ohlrich Bendsen (2003) som begge endnu har deres debut i udsigt.

”Det er en kæmpe anerkendelse af det arbejde som klubbens talentafdeling har lavet. Ikke bare denne sæson, men de sidste par år. At lade seks spillere starte træningen op med 1.senior efter sommerferien med en ny cheftræner gør, at alle har mulighed for at spillere deres velfortjente chance. Vi mener at de har potentialet til at blive en fast del af truppen. Nu skal de selv forløse det potentiale med hårdt arbejde og suge til sig af de rutinerede divisionsspillere. Fremtiden ser meget lys ud!” siger Klubchef i FA 2000 Mads Agner Veng.

 

Klubbens U19-1 vandt i sidste runde på hjemmebane en suveræn sejr på Frederiksberg Stadion mod B1903 med hele 6-1. Et resultat som gjorde at de endte som nr.2 i Øst 1 rækken under ledelse af cheftræner Semere Haile. En sæson hvor de i øvrigt er ubesejret og deres indsats har været dominerende med hele 41 mål scoret og kun 11 mål lukket ind. 

Luk