Menu

Nyt trænerteam på U15-1 talent

image
17. januar 2022 kl. 14:49

Ved årsskiftet har FA 2000s dygtige U15-1 Liga hold fået nyt trænerteam. Her tiltræder Nicholas Westi som ny cheftræner og Emil Blom Nielsen som assistenttræner. De erstatter Nicolai Stevns Henriksen og Adam Ahmad Machharawi som begge efter eget ønske er trådt tilbage pga. mangel på tid i hverdagen. 

Om tiltrædelsen af de to nye trænere udtaler ungdomsudviklingstræner Anders Norquist: 

"Der er gode forventninger til det nye U15-trænerteam. Nicholas viste gennem vores samtaler god fodbold og træningsindsigt, som han så efterfølgende har bevist i træningen de første uger i det nye år. Samtidig er han gledet godt i den samlede trænergruppe og byder ind med gå-på-mod, nysgerrighed og lyst til at byde ind. Emil er en ung og forholdsvis ubeskrevet træner, men har en meget tydelig styrke i sit arbejde med den individuelle coaching og guidance af spillerne. Han er rolig og velovervejet og bidrager med en stor fodboldviden og et godt blik for spillet. U15-holdet går et utroligt spændende halvår i møde, hvor de foruden en lang række gode træningskampe er rykket op i Liga 2, pulje A og dermed en forårsturnering, hvor matchningen er rigtig god og hvor både spillere og trænere kan hive enorm meget læring ud af det."

Om ansættelsen i FA 2000 udtaler det dynamiske trænerteam: 

"Jeg er utrolig glad for mit skifte tilbage til FA 2000. Da jeg blev tilbudt muligheden som U15 cheftræner var jeg godt klar over, at det var en mulighed jeg skulle gribe. Det er en super klub som virkelig er inde i en god udviking hvor man tør drømme stort. 
Jeg glæder mig til at være med på denne fantastiske rejse med klubben som jeg begynder nu. Og jeg ser frem til en rigtig spændende tid med holdet. Arbejdet med truppen går godt og starten med holdet har været rigtig god! Der bliver taget godt imod nye ideer og der arbejdes hårdt til træning." udtaler Nicholas Westi som indtager rollen som cheftræner. 

Hans assistenttræner Emil Blom Nielsen udtaler:

"De første uger i klubben og omkring holdet har været meget spændende. Det ambitiøse arbejde som finder sted i klubbens ungdomsafdeling, blandet med spillernes gode indstilling, har givet mig store forventninger til denne rolle. Jeg ser gode forudsætninger for at alle omkring holdet kan udvikle sig, og denne proces glæder jeg mig til at være en del af."