Menu

Ny Ungdomsudviklingstræner ansat (U13-U15)

image Fra venstre: Ungdomsudviklingstræner - Jakob Bølling Hanssen & Klubchef - Mads Agner Veng
16. juni 2021 kl. 14:07

Pr.01.07.2021 ansættes Jakob Bølling Hanssen i FA 2000 i en deltidsstilling på drengesiden. Han erstatter Henrik Jensen som stopper med udgangen af juni måned.


Jævnfør gældende regler i DBU qua FA 2000s nylige tildeling med 1,5 stjerne i Licenssystemet, så kræver det at klubben har ansat en person som lever op til officielle krav. Her er valget faldet på 30-årige Jakob Bølling Hanssen. Han kommer til med stor erfaring fra senest FC København, Brøndby IF og Hvidovre IF. Her har han været både cheftræer, assistenttræner og scout på ungdomssiden. Yderligere er han indehaver af DBUs A-licens og Talent ID.

”Jeg er yderst tilfreds med at vi har lukket aftalen med Jakob. Vi får en yderst struktureret og ambitiøs leder ind i klubben, som ved hvad det kræves for at få succes på højeste niveau. I de samtaler jeg har haft med ham, har jeg kunne mærke en brændende interesse og ambition for at løfte FA 2000 til det næste niveau rent talentudviklingsmæssigt med respekt vores værdier.”, udtaler Klubchef i FA 2000 Mads Agner Veng.

Fokus for stillingen er aldersgrupperne U13 til U15. Her skal Ungdomsudviklingstræneren have en struktureret tilgang til at optimere træningsmiljøet for spillerne, udvikle trænerne og skabe en glidende transition mellem de forskellige afdelinger. Yderligere have et tæt samarbejde med Børneudviklingstræneren (Anders Lindberg Olsen) og Talentchefen (Morten Børkop). Om det kommende arbejde udtaler Jakob Bølling Hanssen:

Jeg har senest været en del FC København talentafdeling, hvor jeg har oplevet hvad det kræves på øverste hylde. Jeg tror ikke på at vi kan lave en one-size-fits-all, men vi kan og skal tage ved lære af hvad andre klubber er lykkedes med, samtidig med at vi er tro mod vores måde at gøre tingene på. Jeg er tiltrukket af den måde klubben tilgår læring og uddannelse på, hvilket jeg anser som værende et sundt mix af en holistisk tilgang sat sammen med en høj konkurrence mentalitet. Min opgave bliver nu at trykke på speederen ift. vores spiller og trænerudvikling, specifikt for U13-U15, så vi kan tage det til næste niveau. Det er jeg helt overbevist om at vi godt kan, så længe vi holder fokus på den enkeltes udvikling. Jeg glæder mig rigtig meget til at møde spillere, trænere, ledere, forældre og andre interessenter i og omkring klubben.”


FA 2000 ønsker at rette en stor tak til Henrik Jensen for et godt samarbejde og byder velkommen til Jakob Bølling Hanssen.