Menu

Ny ungdomsudviklingstræner ansat (1)

image Brahim Gassa efter kontraktunderskrivelsen.
21. juli 2022 kl. 14:53

Det er med stor glæde, at vi kan meddele at den 28-årige Brahim Gassa bliver ny Ungdomsudviklingstræner i FA 2000. Han starter med øjeblikkelig virkning og erstatter Anders Norquist som er blevet udnævnt som ny Talentchef efter at Jakob Bølling Hanssen ønskede at fratræde. 

"Vi har haft et rigtig stærkt felt af kandidater, men både Anders Norquist (Talentchef) og jeg var ikke i tvivl, da vi modtog ansøgningen fra Brahim Gassa. Vi kender ham begge fra miljøet og han har lige præcis den profil vi ønsker. Han arbejder hårdt, strukturet og forstår vigtigheden i et bredt fokus ift. at udvikle et stærkt træningsmiljø.", udtaler Klubchef Mads Agner Veng. 

Brahim Gassa har allerede en flot karriere bag sig i fodboldmiljøet med både ansættelser i Brønshøj og Frem omkring deres 1.senior (herre) og i HIK i deres ungdomsafdeling. Han er indehaver af DBU B-Licens og skal indenfor kort tid deltage på DBUs nye uddannelse B-Youth. Til daglig arbejder han som skolelærer i Lyngby. Omkring sin nye rolle i FA 2000 siger Brahim Gassa: 

"Jeg ser frem til at være med til at udvikle fodbolden i FA 2000, og være en del af det spændende projekt der er igang i klubben med, at optimere miljøet omkring ungdomsholdene i klubben. Der er ingen tvivl om, at klubben de senere år har taget nogle store skridt i forhold til, at etablere sig som en klub med en god talentudvikling. Jeg har fulgt klubben lidt på sidelinien og har haft fornøjelsen af, at møde klubbens talenthold og divisionshold i mine tidligere klubber, og har set hvordan klubben har flyttet sig meget på kort tid. Jeg glæder mig til at kunne bidrage med mine erfaringer og kompetencer til at videreudvikle og optimere de igangsatte tiltag i klubbens ungdomsudvikling."

Luk