Menu

Fysisk træner på plads

image
17. august 2021 kl. 10:13

Efter en grundig ansættelsesproces kan FA 2000 meddele at der er fundet en ny fysisk træner til drengeafdelingen U13-U19. 

Valget er faldet på den 28-årige Floyd Romanoff som til daglig læser til humanfysiolog på Københavns Universitet, og har en bachelor i idræt fra samme sted, med fokus på sprinttræning i fodbold. Om ansættelsen siger Klubchef Mads Agner Veng:

"Vi har haft rigtig mange meget kvalificerede ansøgere til jobbet som fysisk træner. Både fra Superliga klubber og 1.division. Vi kan tydeligt mærke, at der er en stor interesse for, at være en del af FA 2000. Det har været vigtigt for os, at finde en profil, som passer 100% ind i vores værdier og tankesæt om at vokse med klubben. Der ser jeg Floyd Romanoff som et perfekt match, da han krydser alle vores kriterier af og har overbevist os i flere samtaler" 

Senest har Floyd Romanoff ved siden af sit studie været ansat i Brøndby IFs Masterclass som dataanalytiker og om skiftet til FA 2000, udtaler han:

"Jeg kommer til en klub i rivende udvikling, og jeg ser frem til at være med til at rykke på det fysiske element hos talentafdelingen op på et elite-niveau, hvor jeg føler klubben, og de folk jeg har mødt heri, har potentiale til at være blandt de allerbedste." 

Floyd Romanoff er startet i jobbet dags dato. Velkommen til!