Menu

Flot finaleplads til FA 2000

image
08. august 2022 kl. 15:22

FA2000s U17-2 startede sæsonen flot op med en finaleplads ved Kronborg Cup. Lørdagen bød på gode oplevelser og flotte mål. Spillere og trænere havde ikke nået at træne inden turneringen, så de var usikre på form og spillestil.

De startede ud med en kamp mod PPJ Helsinki der havde taget turen til Helsingør forgæves – en meget overbevisende sejr til FA på 4-1. Finnerne vandt dog kampen på sidelinjen med meget lydhøre fans. Næste modstander var Snekkersten var godt organiserede og kunne mønstre en del 2006ere, men FA havde fundet en anelse mere tryghed i deres organisering og kunne trække sig sejrrigt ud af kampen 1-2. Sidste kamp var mod Lejre, der stillede talstærkt op og FA havde spillet de 2 forrige kampe med kun 13 mand, så stængerne var godt ømme, men FA sneg en 1-0 sejr hjem.

Dét betød at søndag skulle holdet spille gruppefinale mod Espergærde, hvor de igen trak sig op og vandt i flot stil.

I finalen mødte de Humlebæk, der viste sig en kende for stærk som vandt efter fortjeneste, men holdet viste god moral og blev ved med at kæmpe til det sidste. Humlebæks fysiske spillere overmatchede FA og sejren var kun rimelig.

Holdet starter op i U16 rækken, så det var vigtigt at få prøvet nyt system af og se spillerne på forskellige positioner. Det var meget imponerende spil af drengene og spillerne blev godt sat op af de 2 dygtige trænere Carsten og Jacob. Alle spillerne gav hvad de kunne og lærte nye positioner og spillestil at kende. Stor cadeau til holdet der går en fin sæson i møde.

Luk