Menu

DBU Licens tildeler FA 2000 1,5 stjerne (drenge)

image
31. maj 2021 kl. 16:00

DBU´s Klublicenssystem for "Ungdom, drenge" har blandt andet til formål, at fremme og optimere talentudviklingsmiljøer i klubberne og at den enkelte spillers udvikling sættes i centrum både sportsligt og civilt. 

Klublicenssystemet skal medvirke til at forbedre klubbens ledelse både administrativt og sportsligt, så man i fremtiden udvikler endnu flere og bedre fodboldspillere til gavn for både klub- og landshold.

Her har FA 2000 arbejdet struktureret de sidste par år på, at skabe et set-up som kan udvikle klubbens spillere på drengesiden og øge muligheden for, at udvikle spillere til 1.senior. Med denne vurdering til sæsonen 2021/2022 er forudsætningerne gode:

”Vores primære mål var, at gå fra 1 stjerne til 1,5 stjerne i Klublicenssystemet. Det har vi opnået. Yderligere har vi også opfyldt vores egne delmål med, at score højere på alle vurderingskriterierne i ansøgningen og stige i den nationale rangering ift. talentudviklingsmiljøer. Vi anerkendes af DBU for det arbejde vi laver og derfor skal der lyde en stor ros til alle vores ansatte samt dygtige trænere for det arbejde de yder i dagligdagen, ” udtaler Klubchef Mads Agner Veng.


Luk