Videre i pokalturneringen efter sikker sejr

image
31. august 2022 kl. 20:37
FA 2000 er videre med en 3-0 sejr ude mod Allerød.

Pokalfodbold er noget specielt. I anden runde ventede Allerød fra Danmarksserien og hvilket opgør der var i vente. Flot bane, dejlig atmosfære og fuld solskin. Så kan man ikke bede om mere.

FA 2000 stillede op med en historisk ung start-11’er og roterede pga. et tæt kampprogram. Her var både Melvin Yndeheim på mål og Casper Holmelund samt Sami Jalal med fra start. Og i første halvleg var de to sidstnævnte i hopla. Efter 30 minutter fik William Lenart sendt et flot indlæg ind i panden på Casper Holmelund og så var FA 2000 foran. Efter 42 minutter var det Sami Jalals tur til at drive gæk med Allerøds forsvar. En lang bold sendte ham alene afsted mod mål og her var han stærkest i duellen mod keeperen. FA 2000 kom foran med 2-0 og så havde de to unge spillere sat sig selv på tavlen. Og med et minut tilbage af første halvleg gik det stærkt igen. Her var Andreas Milner hurtig alene igennem og selvom første afslutning blev reddet var han hurtig over riposten som blev sparket ind i mål til 3-0 fra nærmest 0 grader.

I pausen skiftede FA 2000 en enkelt mand. Ud gik målscoren fra første halvleg Casper Holmelund. Han blev erstattet af Lukas Svensson. Allerød lagde efter pausen et flot pres og var tæt på at reducere med et drøn på overliggeren. Næste højdepunkt i kampen kom da FA 2000 efter 60 minutter skiftede tre mand. Ud gik William Peitersen, Jonas Rosfeldt og Lucas Simonsen. De blev erstattet af Jonas Jørgensen, Christian Toftdahl og Valdemar Høgh. Sidstnævnte var et glædeligt gensyn, da han fik comeback efter en længerevarende skade. Allerede fra start havde en tydelig autoritet og ro i forsvaret. Endnu en udskiftning blev derefter foretaget efter 70 minutter, da Anders Kaiser blev erstattet af Oliver Rimmen.

Kampen endte med en kontrolleret sejr og en flot indsats. 3-0, nullet blev holdt og FA 2000 er videre til 3.runde af DBU pokalen.

Avarta 0-3 FA 2000

0-1 (30 min) Casper Holmelund

0-2 (42 min) Sami Jalal

0-3 (45 min) Andreas Milner