Menu

Tydeligt nederlag til AB i sidste testkamp

image
30. juli 2022 kl. 15:54
En dårlig generalprøve giver en god premiere. Det håber vi efter nederlaget til AB.

FA 2000 startede i sidste testkamp mod AB på udebane i tæt på stærkeste opstilling og endnu engang, så var det tydeligt at klubbens nye spillestil på 1.senior gjorde at, modstanderne skulle stå på tæer for at kunne følge med. At følge med bolden var desværre meget nemt da den tørre og hårde bane i AB gjorde at spillet med bolden på jorden blev meget påvirket og til tider rigtig svært.

Udeholdet fra Frederiksberg gjorde dog sit til at få spillet med bolden til at flyde. Det gjorde at man var dominerende på bolden, havde gode løb og ikke mindst et flot pres. Det resulterede i at FA 2000 med en flot erobring fra Lucas Simonsen fik spillet den ud på kanten til tilbagevendte Lukas Svensson som lavede et flot oplæg mod Andreas Milner. Han var lagt op som angriber i dagens kamp og skulle kun bruge 8 minutter for at bringe FA 2000 fortjent foran.

Sådan var kampbilledet resten af første halvleg og det var kun en uheldig afretning som sendte bolden højt i vejret foran mål som ABs Emil Wass på akrobatisk vis saksesparkede ind til stillingen 1-1.

I 2.halvleg skiftede FA 2000 fem spillere og det satte desværre for stor usikkerhed ind i holdet som kom bagud med både 2-1 og 3-1 på bare 15 minutter. Det påvirkede spillet tydeligt og den selvsikkerhed som holdet havde spillet med i 1.halvleg forsvandt desværre. Med 10 minutter igen kom AB foran med 4-1 og i det 88 minut blev det slutresultatet 5-1.

Det var derfor et tydeligt skuffet trænerteam og spillertrup som efter kampen stod tilbage med ærgerlig følelse. Men med den flotte første halvleg, så lover det godt for fremtiden. Og det er det som skal være fokus i dagene frem mod den første kamp som tæller. Nemlig tirsdag den 2.august, hvor FA 2000 i DBU Pokalen spiller på udebane mod Avarta kl.18.30.