Tydeligt nederlag mod Middelfart

image
06. august 2022 kl. 16:49
Når man ikke er klar fra start, så bliver man straffet.

Første kamp i 3.division var mod en gammel bekendt fra 2.division. Nemlig den anden nedrykker fra Middelfart. Opstarten har været som ønsket og alt var planlagt til mindste detalje. Men med 10 minutter tilbage af opvarmningen, blevet planen ændret, da Marcus Dominique Mortensen måtte udgå med skade og ind kom Villads Bache.

Kampens start bar præg af nerver og Middelfart fik bragt sig foran efter 12 minutters spil på et hovedstød efter kampens første hjørnespark. Efter 22 minutter fik FA 2000 en stor chance for, at komme på 1-1, men Middelfarts målmand fik flot reddet afslutningen fra Jonas Jørgensen.

Desværre går det hurtigt i fodbold og efter 25 minutter kom Middelfart foran med to. Og to blev til tre, da dommeren overså et stort frispark på Ilias Hassan som overraskende nok ikke blev dømt. Der var høj effektivitet fra Middelfarts side og niveauforskel i hele første halvleg. Pausestillingen var derfor 0-3 til Middelfart. Desværre helt fortjent.

Trænerteamet valgte ikke, at skifte ud i pausen og det var derfor de samme 11 som startede 2.halvleg. Men ak, der skulle kun gå seks minutter af anden halvleg og så var FA 2000 bagud med fire.

Efter 55 minutter skiftede hjemmeholdet Jonas Rosfeldt og Frederik Antonsen ud. De blev erstattet af Lasse Clausen og Thomas Heshe. Efter 65 minutter kom yderligere to udskiftninger. Ind kom Casper Holmelund og William Ravn Peitersen. De afløste Oliver Rimmen og Villads Bache. Alle fire spillere lavede et flot indhop på trods af svære omstændigheder.

Grundlæggende en rigtig dårlig indsats fra FA 2000 med tydelig niveauforskel. Derfor et fortjent nederlag og der skal skrues op for niveauet. Næste kamp for FA 2000 er lørdag den 13.august kl.13:00 på udebane mod oprykkerne fra Ishøj FC.

FA 2000 0-4 Middelfart

0-1 (13 min) Akpan

0-2 (25 min) Akpan

0-3 (35 min) Mlynikowski

0-4 (51 min) Boesen