Menu

Tidligere udlandsprof til FA 2000

image
29. juli 2021 kl. 17:17

FA 2000 kan præsentere en ny spiller i truppen, Det er den 24-årige Victor Guldbrandsen, som er kommet til fra FC Roskilde, og har fem U-landskampe samt en tid som udlandsprofessionel i Ipswich Town bag sig, mens listen over danske klubber rummer HB Køge, Brønshøj, Avarta og altså senest FC Roskilde. 

Og det er en tilgang, som sportschef Steffen Dam er godt tilfreds med, for udover at være stærk i sine dueller, er Victor Guldbrandsen også dygtig på bolden - han er nemlig tidligere midtbanespiller og spiller stadig fra tid til anden på den defensive midtbane. 

"Victor er en spiller, som vi har forsøgt at hente til klubben før, men først nu havde held med missionen. Han passer perfekt ind i det vi gerne vil med sultne spillere, som både kan sætte sit aftryk både på og udenfor banen, og jeg er sikker på, at han bliver en gevinst for os," siger sportschef Steffen Dam. 

Den kontinuerlige fremgang for FA 2000 og kendskab til både træner Jesper Pedersen og flere af spillerne blev afgørende for, at klubben fra Frederiksberg blev næste destination for Victor Guldbrandsen. 

"Jeg kender en del af drengene da jeg har spillet sammen med da jeg var yngre, samtidigt med det kender jeg Jesper fra min tid i HB Køge og fået et godt indtryk af ham. Så nu hvor FA er kommet op i 2. division så synes jeg at det passet til mine målsætninger samtidigt med jeg synes det er en spænende klub som i løbet af de seneste par sæsoner har taget noget flotte skridt i den rigtige retning. Så det talte meget for at jeg gerne ville med på denne udvikling." 

Der bliver derfor noget at glæde sig til for FA 2000-tilhængerne i denne sæson, for ambitionerne er store hos Victor Guldbrandsen. 

"Jeg synes, at vi har en god trup med et stærkt omklædningsrum, og det tror jeg kan give os mange positive resultater. Det vigtigste er at tage en kamp ad gangen da jeg ser den nye 2. division som utrolig tæt, hvor alle hold kan slå hinanden på kryds og tværs, men mine personlige ambitioner skal der ikke herske tvivl om. Det er at gå ind og blive en profil og en styrmand. Jeg er en type med kæmpe vinder-gen, som går på banen for at give jeg alt hvad jeg har," siger Victor Guldbrandsen.