Menu

Succestræneren forlænger endnu en sæson

image Fra venstre: John Stevns Henriksen, Steffen Dam, Jesper Pedersen og Tommy Burmeister Madsen.
28. maj 2021 kl. 22:07
FA 2000’s træner i den kommende sæson hedder også Jesper Pedersen. For cheftræneren har nemlig sat sin autograf på en kontrakt, der gælder for sæsonen 2021/22, så den rutinerede træner og FA 2000 kommer til at samarbejde endnu et år.
Under Jesper Pedersens ledelse har FA 2000 etableret sig som divisionshold og mangler kun to point i de sidste to kampe for at sikre pladsen i den nye landsdækkende 2. division og dermed en plads blandt de 36 bedste fodboldhold i Danmark.
”Det glæder mig rigtigt meget, at vi har forlænget med Jesper. Vi har taget nogle store skridt som klub under hans ledelse, og hans passion og store faglighed har været med til at rykke os som klub. Jeg er sikker på, at vi kan løfte os endnu mere sammen i det kommende år, og at vi kan fortsætte den kontinuitet, som har kendetegnet os i de seneste par sæsoner,” siger sportschef Steffen Dam.
For succestræneren var det også en nem beslutning at forlænge kontrakt med Frederiksberg-klubben, som han i denne sæson fører til den bedste placering nogensinde - uanset hvordan det går i de sidste to kampe, der resterer af sæsonen.
”Jeg glæder mig til endnu en periode i en klub på vej i den rigtige retning og til at forsøge at tage endnu et lille skridt fremad sammen med en spændende trup og et fantastisk team bag holdet. Endvidere er der i klubben en god strategi i forhold til at udvikle ungdomsarbejdet og gøre vejen fra talent til førsteholdsspiller kortere, hvilket er meget væsentligt i en klub som vores,” siger FA 2000-cheftræner Jesper Pedersen.
Han har været træner i FA 2000 siden august 2017 og har i den periode ført holdet fra være nyoprykker i Danmarksserien til nu at ligge i subtoppen af 2. division.