Menu

Stortalent kigger mod Frederiksberg

image
06. august 2021 kl. 06:55

Med en alder på blot 17 år burde han spille ungdomsfodbold. Men Henrik Wendel Meister er i stedet en del af FA 2000's trup i 2. division i den kommende sæson, og den store og lynhurtige offensive spiller har da allerede en del seniorerfaring, da han var med til at rykke B 1903 op i Danmarksserien. 

Nu gælder det altså udfordringer i 2. division, og den unge angribers udvikling glæder sportschef Steffen Dam sig til at følge i den kommende tid, for det var nemlig ham, der ved en tilfældighed stødte ind i Henrik Wendel Meister. 

"Jeg var ude til en kamp for vores 3. senior, hvor Henrik var banens med afstand bedste. Hurtig, fysisk stærk, pågående og med et enormt løbepensum. Nu er afstanden fra serie 2 til 2. division selvfølgelig meget stor, men kompetencerne var åbenlyse, og efter at have ham inde i vores miljø var vi sådan set ikke i tvivl om, at han før eller siden kan tage skridtet til at blive divisionsspiller," siger Steffen Dam. 

Ikke overraskende er han truppens yngste mand, og han glæder sig til at prøve kræfter med et niveau, som er noget over hvad han hidtil har prøvet, og ambitionerne og drømmene er store. 

"Mine ambitioner er først og fremmest, at jeg skal arbejde hårdt nok til at få en plads i startopstillingen og derefter skal vi gå efter en førsteplads Frederiksberg - nummer ét lyder jo godt. Tilskuerne skal forvente en meget glad energibombe på banen. De vil blive glade for mine små tricks og alle de mål jeg forhåbentlig kommer til at score," kommer det smilende fra Henrik Wendel Meister.