Menu

Stærk angriber rykker til FA 2000

image
30. juli 2021 kl. 10:02

FA 2000 har fået forstærkning til offensiven. Det drejer sig om den 24-årige angriber Hamid Khalidan, som er kommet til fra lokalrivalerne Vanløse IF, hvor han var en af profilerne.  

Nu er det altså den blå trøje hos FA 2000, han skal trække over hovedet, og udover Vanløse har tiden som senior også budt på spilletid i Kolding IF og Boldklubben Frem. Grunden til skiftet skal blandt andet findes i en af stamspillerne på Frederiksberg-holdet, som har talt godt om klubben. 

"FA 2000's projekt de seneste par år har været spændende og jeg synes deres måde at spille fodbold på, passer godt til min spillestil. Dertil har jeg et tæt forhold til Hocine (Derrar, red.), som har fortalt mig gode ting om truppen, trænerne og generelt klubben," siger Hamid Khalidan om hvorfor valget faldt på FA 2000.  

Det er da også en spiller, som fansene af FA 2000 kan glæde sig til, hvis man skal tro klubbens sportschef, for han plejer at spille gode kampe, når han har optrådt på Frederiksberg Stadion for modstanderen. 

"Med Hamid får vi en spiller, som vi altid har haft problemer med, når vi har mødt ham. En spiller med en fin fysik, et teknisk anlagt spil, som passer godt til det kunstgræsunderlag, vi til daglig spiller på og som også har en god afslutningsfod. Når han først finder ind i relationerne på holdet, har jeg store forventninger til, at Hamid bliver en gevinst for holdet," siger sportschef Steffen Dam. 

Glæden ved spillet er nøgleordet for Hamid Khalidan, og det er også det svar man får, når man spørger om, hvad tilskuerne på Frederiksberg Stadion kan forvente af en af de nye drenge i klassen. 

"Fansene får en spiller som spiller med et kæmpe smil på læben og ønsker at fodbold skal være sjovt, men samtidig spændende at se på. Jeg håber vi som hold kan gå ud og blive ved med at spille flot fodbold og skabe gode resultater i den nye 2. division, selvom vores modstandere også ser meget stærke ud," slutter Hamid Khalidan.