Menu

SKS Advokatfirma - Ny hovedsponsor FA 2000

image
25. oktober 2021 kl. 13:24
SKS Advokatfirma og FA 2000 indgår samarbejde. Det betyder at SKS Advokatfirma vil indgå i klubbens nye erhvervsnetværk, og samtidig bliver SKS Advokatfirma ny hovedsponsor i klubben og vil per 1. januar 2022 ligeledes være på trøjerne (1.senior) som hovedsponsor. Om det nye samarbejde udtaler klubbens formand Tommy Burmeister Madsen:
"Vi er utrolig glade for, at SKS Advokatfirma bliver en del af klubben som ny hovedsponsor. Vi deler de samme værdier og jeg kan se et spændende samarbejde udvikle sig. Derfor er jeg stolt over, at de bliver en del af vores klub og jeg ser frem, at se hvordan vi kan bruge hinanden bedst muligt. 
Den nye hovedsponsor udtaler følgende: 

"SKS Advokatfirma har succes og vind i sejlene, derfor sagde vi ja, da muligheden for at blive hovedsponsor for FA 2000 bød sig. Fodbold er den største holdbaserede sport i Danmark. Sporten tilbyder fællesskab og oplevelser både på og uden for fodboldbanen. Det vil vi gerne være med til at bakke op om. Vi glæder os til samarbejdet med holdet og klubbens øvrige aktører," siger advokat Hussain Alhaidary og tilføjer, at han selv kommer fra Frederiksberg og har spillet i FA 2000, da han var yngre.
SKS Advokatfirma, der blev grundlagt i 2020 ejes af fire advokater med en fortid hos bl.a. Plesner, DLA Piper og Bruun & Hjejle.  

"Vi er et specialistkontor, der hovedsageligt beskæftiger sig med selskabsret, skatteret, konkurs og erhvervsstrafferet. Vi har valgt at fokusere på det vi er bedst til," fortsætter advokat Hussain Alhaidary, som har en fortid i Plesners insolvensafdeling. Han er en af partnerne i SKS Advokatfirma. De øvrige partnere er advokaterne Kristoffer West, Othman El-Khadri og Julie Ingrid Stage.