image Christian Toftdal scorer til 1-0.
28. august 2022 kl. 17:19
Tre sejre på stribe er en realitet efter sejren på hjemmebane.
Dagens modstander fra VSK Aarhus havde taget turen fra det jyske og hele vejen til Frederiksberg. Desværre for dem blev det forgæves.
Her stod FA 2000 klar med næsten samme startopstilling som i sidste runde mod AB Tårnby. Eneste ændring var Anders Kaiser som erstattede Lasse Clausen som desværre blev skadet i torsdagens kampforberedende træning.
Kampen var fra start en meget lige affære og der var flere gode chancer til begge hold. Den største tilfaldt udeholdet efter små tyve minutters spil. Her faldt bolden ned og resolut blev den sparket på stolpen af en VSK Aarhus spiller. Stolpeskud ville FA 2000 også afprøve og efter 31 minutters spil kom Lucas Simonsen alene igennem. Men ak, desværre ingen scoring i denne omgang fra FA 2000 nummer 10.
En scoring kom der dog efter et fantastisk gennembrud af Jonas Jørgensen og et sikkert spark i det lange hjørne af Christian Toftdahl. 1-0 til FA 2000 efter 39 minutters spil og det var også stillingen da dommeren fløjtede til pause. En føring som var helt fortjent.
Fra 2.halvlegs start kom Ricky Gotland på banen og erstattede Anders Kaiser. Om det var udskiftningen som havde effekt vides ikke, men efter 50 minutters spil kom der dramatik i opgøret da VSK Aarhus målmand fik direkte rødt kort efter, at havde samlet bolden op udenfor feltet. På det efterfølgende frispark sparkede Christian Toftdahl hårdt mod mål og her blev bolden rettet af til stillingen 2-0. Knap havde VSK Aarhus givet bolden op og så gik det stærkt. Hurtige kombinationer blev sat sammen og så kunne Oliver Rimmen flot score til 3-0.
Resultatet og at holdet har kamp igen på onsdag gjorde, at trænerteamet valgte at lave større rokade. Tre mand gik ud (Jonas Jørgensen, Ilias Hassan og Jonas Rosfeldt) og de blev erstattet af Sami Jalal, Thomas Heshe og Andreas Milner.
Men da man troede, at alt var roligt, så faldt koncentrationen. En stor redning af FA 2000s målmand Niklas Thomsen gav hjørnespark og her blev der efterfølgende reduceret til 3-1 da en markering slap.
Dagens sidste udskiftning fra FA 2000 kom efter reduceringen. Her erstattede Casper Holmelund den energiske Lukas Svensson som igen spillede en flot kamp.
De sidste 15 minutter blev en rodet affære og imens regnen dalede ned over banen, gik minutterne også. Men med et minut tilbage af overtiden ville Casper Holmelund lege med. En omstilling blev udnyttet og så kom scoringen. En scoring som lukkede kampen og var Casper Holmelunds første mål for FA 2000s 1.senior.
Kampen endte derfor med 4-1 til FA 2000 og næste udfordring for holdet er onsdag den 31.august hvor Allerød venter i anden runde af pokalen. Her er der kampstart allerede kl.17:15.

FA 2000 4-1 VSK Aarhus

1-0 (39 min) C.Toftdahl

2-0 (52 min) C.Toftdahl

3-0 (53 min) O.Rimmen

3-1 (71 min) M.Jørgensen

4-1 (93 min) C.Holmelund