Menu

Ses vi 8/5 2021?

image
05. maj 2021 kl. 17:17

Point på kontoen er altid velkommen, selv om det kunne være rart med en sejr. 2-2 ude mod Avarta skal byttes til en sejr mod topholdet fra HIK i lørdagens opgør, og vi skal igen vise at vores hjemmebane er vores fort. Gæsterne er i gang med en forrygende stime af sejre og det skal vi forsøge at matche. Statistikken i indbyrdes kampe er til udeholdets fordel, men det skal vi ændre på lørdag. Vi byder spillere og trænerteam med flere fra HIK velkommen til Frederiksberg Idrætspark med ønsket om en fair kamp og hvor det bedste hold må vinde.

Vi håber at mange fra klubben vil komme og støtte klubbens Flagskib. Det er dog under mange forholdsregler, at vi kan invitere tilskuere til kampen.

-Der må på stadion maksimalt være 500 personer inklusiv aktører og personale, antallet af tilskuere er herefter bestemt af antal mulige siddepladser.
-Der er krav om Corona-pas og registrering, så kom i god tid så der ikke opstår kø ved indgangen, de afmærkede respektafstande skal overholdes.
-Alle af DBU uddelte gratis adgangskort er annulleret. Scouts vil kun blive lukket ind såfremt der er plads.
-Kampen er forbeholdt hjemmeholdets tilskuere, som vil blive prioriteret. 
-Man får anvist en siddeplads, som skal benyttes under hele kampen, og kun forlades ved køb i kiosk og toiletbesøg.
-Alle krav om afstand, håndhygiejne og andre anvisninger fra vagter og officials på stadion skal følges.
-Skulle man opleve Corona symptomer i dagene efter at have overværet kampen, skal det meldes til klubben på kontor@fa2000.dk, således at vi kan oplyse andre om den potentielle smitterisiko.

Falkene er under skærpede forhold klar med masser af lækkerier.