Menu

Ses vi 15/5-2021?

image
12. maj 2021 kl. 11:08

Næstsidste hjemmekamp i forårets turnering er mod Hillerød, og her har hjemmeholdet revanche til gode fra første opgør. Pointmæssigt er vi på vej tilbage og vi ser gerne 3 point på kontoen, så vi kan forøge spændingen om pladserne blandt de 6 bedste i 2. Division Øst.

Udeholdet har haft et flot forår 19 point i 9 kampe. så det bliver et spændende opgør. De tidligere opgør har været meget lige, men vi håber på hjemmesejr. Vi byder spillere og trænerteam fra Hillerød velkommen til Frederiksberg med ønsket om en fair kamp og hvor det bedste hold vinder.

Vi håber at mange fra klubben vil komme og støtte klubbens Flagskib. Det er dog under mange forholdsregler, at vi kan invitere tilskuere til kampen.

-Der må på stadion maksimalt være 500 personer inklusiv aktører og personale, antallet af tilskuere er herefter bestemt af antal mulige siddepladser.
-Der er krav om Corona-pas og registrering, så kom i god tid så der ikke opstår kø ved indgangen, de afmærkede respektafstande skal overholdes.
-Alle af DBU uddelte gratis adgangskort er annulleret. Scouts vil kun blive lukket ind såfremt der er plads.
-Kampen er forbeholdt hjemmeholdets tilskuere, som vil blive prioriteret. 
-Man får anvist en siddeplads, som skal benyttes under hele kampen, og kun forlades ved køb i kiosk og toiletbesøg.
-Alle krav om afstand, håndhygiejne og andre anvisninger fra vagter og officials på stadion skal følges.
-Skulle man opleve Corona symptomer i dagene efter at have overværet kampen, skal det meldes til klubben på kontor@fa2000.dk, således at vi kan oplyse andre om den potentielle smitterisiko.

Falkene er under skærpede forhold klar med masser af lækkerier.