Menu

Sejr over AB Tårnby til slut

image
20. august 2022 kl. 17:17

Lørdag eftermiddag tog FA 2000 imod AB Tårnby på Frederiksberg Stadion. I startopstillingen var den nye mand William Lenart som startede på venstre back. Han var en del af en ny forsvarskæde hvor den normale højre back Ilias Hassan var rykket ind som makker til William Ravn Peitersen i Ricky Gotlands fravær. Det nye forsvar gjorde også, at man i starten gav et par nemme chancer væk til udeholdet, dog uden at det blev rigtig farligt. Farlige blev FA 2000 stille og roligt i løbet af første halvleg. Spillet blev mere flydende og sprækkerne i forsvaret hos AB Tårnby begyndte at opstå, men på trods af mange chancer stod det forsat 0-0 ved pausen.

I pausen skiftede trænerteamet Lasse Clausen ud og erstattede ham med Anders Kaiser. Efter 61 minutter og et massivt pres kom FA 2000 fortjent foran efter flot kombinationsspil på en scoring af Lucas Simonsen som havde en lang tå. Glæden varede desværre kun et par minutter og så var der balance i regnskabet. Et frispark endte i panden på AB Tårnbys Benjamin Warlo og så var der udlignet til 1-1.

Efter 72 minutters spil valgte trænerteamet, at skifte dagens anfører Jonas Rosfeldt og Oliver Rimmen ud. De blev erstattet af Thomas Heshe og Sami Jalal. En kæmpe chance tilfaldt Jonas Jørgensen efter 75 minutters spil, men bolden blev overplaceret og den snittede overliggeren på vej ud. Det blev hans sidste aktion i kampen og han blev erstattet af Andreas Milner som fik comeback efter sin muskelskade.

Med fem minutter tilbage af kampen kom FA 2000 igen foran, da Thomas Heshe lagde en hårdt indlæg ind foran mål. Her kom netop indskiftede Andreas Milner forrest og jublen kunne bryde løs. Om det var et selvmål vil skribenten ikke vurdere, men blot konstatere, at Andreas Milner blev udråbt som målscorer.

I det 88 minut brugte FA 2000 sin sidste udskiftning og erstattede Lukas Svensson med Casper Holmelund. Med selvom sejren burde være sikker, var spændingen ikke overstået. For dybt inde i overtiden var det ved at gå galt. Efter et hjørnespark til AB Tårnby pressede de på og heldigvis røg bolden ikke ind over stregen.

Stillingen endte 2-1 til FA 2000, tre gode point var i hus og en flot debut til William Lenart.

FA 2000 2-1 AB Tårnby

1-0 (61 min) - Lucas Simonsen

1-1 (65 min) - Benjamin Warlo

2-1 (85 min) - Andreas Milner