Menu

Nicklas Bendtner til FA 2000

image Nicklas Bendtner i den flotte FA 2000 træningstrøje
Påskeharen
01. april 2021 kl. 08:00

Pressemeddelelse:


I anledning af påsken og motivationen om at komme til EM 2021 har Nicklas Bendtner pr.1.april besluttet at skrive kontrakt med FA 2000 for resten af sæsonen. 

"Jeg går benhårdt efter at spille mig ind i start 11'eren, men jeg er opmærksom på at Stefan Nygaard Hansen er brandvarm oppe foran og det derfor bliver en meget svær opgave. Jeg forventer dog, at jeg kan bidrage med en masse gode ting i omklædningsrummet og på den måde komme i betragtning til EM 2021, set ud fra et socialt perspektiv. Måske kan jeg i første omgang hjælpe med at arrangere en påskefrokost for mine nye holdkammarater" udtaler Nicklas Bendtner. 

Den 33-årige angriber, har første officielle træning den 1.april, men har allerede overværet alle holdets kampe og træninger. Om tilgangen af angriberen udtaler klubbens Formand Tommy Burmeister Madsen: 

"Nicklas Bendtner er en ganske fin fodboldspiller, som kan blive en vigtig brik undervejs, at bringe ind fra bænken. Og med vores markante sportslige fremgang, er han den helt rigtige profil for vores klub. Både den 1.april, men også i fremtiden". 


Den medievante profil står noteret for 81 landskampe og 30 mål for Danmark.