Menu

Målfarlig englænder klar for FA 2000

image
18. august 2021 kl. 08:39

FA 2000 kan præsentere endnu en tilgang. Denne gang er det Bayan Fenwick, som er kommet til klubben fra Brønshøj, og det er en målfarlig herre, som er ankommet til Frederiksberg. Han scorede 10 mål i sidste sæson for Brønshøj på trods af, at de endte med at rykke ned, og kun seks spillere scorede mere end ham i rækken.

Det er en tilgang, som glæder sportschef Steffen Dam meget, for allerede tidligt på sommeren var den første indledende snak. Det lignede dog, at valget var faldet på en anden klub, men i sidste weekend tikkede der en besked ind om det stadig var muligt at komme til FA 2000.

”Det var noget af en overraskelse. Egentlig var vi meget tilfredse med den trup, som vi var nået i mål med, men Bayan har nogle spidskompetencer i det offensive som få, så selvfølgelig var vi klar til endnu en snak med ham. Her overbeviste han os om, at han virkelig brændte for at komme til klubben og vi valgte derfor at sige ja til at han kunne blive en del af truppen,” siger sportschefen.

Han fik lidt af en lyndebut, da han var med i startopstillingen mod Middelfart efter at have imponeret til de første træninger, og indtil videre har han været meget glad for, at hans klub i denne efterårssæson endte med at blive FA 2000.

”Da jeg første gang talte med Jesper (cheftræner, red.) om holdet og ambitionerne for sæsoner, var det nemt for mig at tage beslutningen, for han mente, at jeg ville passe perfekt ind i det sammenhold, der var på holdet og den måde, vi spiller fodbold. Da jeg først mødte gutterne, var valget det nemmeste, jeg har stået over for. De her drenge er fantastiske. Super gode drenge og samtidig virkeligt dygtige fodboldspillere,” siger Bayan Fenwick.