Menu

Hvidovre-talent skifter til FA 2000

image
03. august 2021 kl. 12:50

FA 2000 kan præsentere endnu en ny spiller. Det er 21-årige Jonas Rosfeldt, som har taget skiftet fra Hvidovre til Frederiksberg-klubben, hvor han har været en del af truppen i 1. division og også nåede at få debut for Hvidovres bedste mandskab. 

Jagten på mere spilletid har dog ført ham til FA 2000, og det er en spiller, som sportschef Steffen Dam forventer kommer til at få en vigtig rolle i bestræbelserne på et godt resultat i den kommende sæson i 2. division. 

"Jonas har imponeret fra første træning. Han nåede at træne med et par gange før ferien, hvor han gik uimponeret til opgaven, og vi var slet ikke i tvivl om, at han ville blive en gevinst for os. En teknisk dygtig spiller med en god spilforståelse og ditto pasningsfod, som passer perfekt til den måde, vi gerne vil spille fodbold på," siger Steffen Dam. 

Jonas Rosfeldt er også glad for skiftet og netop den kontinuerlige fremgang igennem de seneste sæsoner var med til at trække ham mod den blå trøje. 

"Jeg valgte FA 2000 fordi klubben præsterede flot sidste sæson, og jeg kan se yderligere potentiale, som jeg kan bidrage til. Mine egne ambitioner er at spille så meget som muligt i den kommende sæson og holdmæssigt at vi får leveret en masse gode præstationer og en flot placering, og tilskuerne skal forvente hårdt arbejde og kreativitet fra min side af. De skal også forvente mål og assist," siger Jonas Rosfeldt.