Menu

Hamid Khalidan på pletten mod Ishøj IF

image
29. april 2023 kl. 16:11

Solen, stemningen og banen stod knivskarpt da FA 2000 var på besøg hos Ishøj IF. Med i startopstillingen var tilbagevendte Hamid Khalidan og hans aftryk står efter kampen klart.

Det var tydeligt at se fra start, at de to hold lå tæt på hinanden i oprykningsspillet. Tætte dueller og gode tekniske aktioner var lige fordelt, men FA 2000 spillede flot og balanceret i alle faser. Styringen lå centralt hos anfører Michael Jonssen som startede inde for første gang i lang tid. Her strålede hans lederskab og hans erfaring var lige præcis det som FA 2000 havde brug for. Efter 21 minutter gav det gode spil gevinst og Mads Lange kunne med en flot aflevering sende bolden ind foran mål hvor Hamid Khalidan med stor sikkerhed bragte FA 2000 foran med 1-0.

Den offensive trio bag Hamid Khalidan blev ved med levere lækkerier og både Sami Jalal, Lucas Simonsen samt Karim El Haddouchi var alle tæt på, at gøre det til 2-0. Næste store højdepunkt var desværre ikke af den positive slags. En farlig tackling med høj fart imod Ilias Hassan gjorde, at Ishøj IFs Saban Øzdogan fik direkte rødt kort efter en halv time spillet. En beslutning som skabte frustration hos trænerbænken for Ishøj IF og så blev de blev præsenteret for endnu et rødt kort.

Føringen til FA 2000 var en realitet da pausefløjtet lød og det gav ikke anledning til udskiftninger. I anden halvleg pressede Ishøj IF mere og mere på for, at få udligningen. Det resulterede i flere store chancer, men heldigvis ville bolden ikke ind bag Niklas Thomsen i FA 2000 målet.

Det trak op til første udskiftning og her erstattede rutinerede Ricky Gotland den talentfulde midterforsvarer William Ravn Peitersen. Han gik ind ved siden af Mads Christiansen som igen spillede en flot kamp. FA 2000 blev ved med, at afvise hjemmeholdets aktioner og spillet kom mere over på FA 2000s halvdel. Holdets defensive anker på 6'er positionen var igen Louis Christophersen som spillede en flot kamp. Desværre for ham faldt han forkert ned efter en tackling, som gjorde at albuen fik et vrid. Det fremtvang endnu en udskiftning og han blev erstattet af Besar Ameti.

Kampen gik nu ind i sin afgørende fase og her kom Sami Jalal i fokus som så mange gange før. Han blev efter 76 minutter nedlagt i feltet og dommeren dømte helt efter bogen straffespark. Et straffespark som Hamid Khalidan tog sig af og eksekverede på. 2-0 og holdet kunne nu langsomt begynde, at fornemme de tre point.

Inden at kampen kunne fløjtes af skiftede FA 2000 endnu to mand ud. Sami Jalal og Hamid Khalidan blev klappet ud efter deres flotte indsats. De blev erstattet af Casper Holmelund og Jonas Rosfeldt.

Der faldt ikke flere scoringer i kampen og sejren var nu en realitet. En vigtig sejr med flotte præstationer satte en tydelig streg under holdets kvalitet. Yderligere var det en mærkedag for holdets nummer ti og topscorer Lucas Simonsen som spillede sin kamp nummer 150 for FA 2000. Et stort tillykke herfra.

Næste kamp er lørdag den 6.maj kl.13:45 hvor rækkens nummer et Middelfart kommer på besøg.