Menu

FA 2000 siger farvel til tre spillere

image
29. juni 2021 kl. 15:19
Inden næste sæsons strabadser i den nye 2. division, har FA 2000 sagt farvel til tre af de spillere, som var med til at sikre den overraskende plads i den landslækkende 2. division.
Det drejer sig om Matin Al-Atlassi, Simon Sinkjær og Stefan Nygaard Hansen, som nu er fortid i klubben - enten på grund af hensynet til familien og manglende tid som følge af den nye landsdækkende række eller fordi der søges nye udfordringer andetsteds.
Matin Al-Atlassi kom til klubben i forbindelse med oprykningen til 2. division og har faktisk skrevet sig ind i FA 2000-historien ved at blive klubbens første målscorer i divisionerne nogensinde, mens Simon Sinkjær har været i klubben i halvandet år og både på og udenfor banen haft sin væsentlige andel i klubbens succes siden da. Trods kun et halvt år i klubben nåede Stefan Nygaard Hansen med fire mål også at sætte sit store aftryk på den netop overståede sæson.
"Først og fremmest vil jeg gerne takke alle tre for en flot tid i klubben. De har alle tre været vigtige brikker i den fantastiske rejse, som FA 2000 har været igennem de seneste sæsoner, og jeg kan kun ønkse dem alle tre alt mulig held og lykke fremover," siger sportschef Steffen Dam.