Menu

FA 2000 lejer venstre back i NordicBet ligaen

image
18. august 2022 kl. 17:00
Med øjeblikkelig virkning indgår FA 2000 og Næstved Boldklub en lejeaftale som i første omgang sender den 20-årige William Lenart til Frederiksberg frem til 31.12.2022.

William Lenart fik sin debut for Næstved Boldklub sæsonen 2019/2020 og siden da er det blevet til en god håndfuld kampe, og et debutmål mod Skive.

 

”Jeg er rigtig glad over, at der er kommet en aftale på plads. Jeg er sikker på det er det rigtige for min egen udvikling, og samtidig ønsker jeg, at hjælpe FA 2000 så meget jeg kan. Jeg er selv overbevist om, at det ikke bliver svært for mig og falde til - med den tilgang der er til tingene her. Jeg er klar på og give den alt jeg har, og glæder mig til og komme igang.”, siger den nye FA 2000 spiller William Lenart.

 

Om lejeaftalen udtaler Klubchef i FA 2000 Mads Agner Veng:

 

”Desværre udgik vores normale venstre back Frederik Antonsen med en skade i sidste kamp mod Ishøj IF og den holder ham nok ude i et stykke tid. Yderligere har vi genoptræning efter skader på to andre spillere som kunne dække pladsen og derfor har vi måtte reagere resolut. I samme ombæring er det vigtigt, at understrege, at vi har været grundige i processen med, at scoute ham. Den løsning vi får med William Lenart er en som passer alle parter. Han får mulighed for en masse spilletid og vi får en spiller ind som kan løse vores akutte behov samt hæve niveauet. Han er det jeg vil kalde en moderne back som ikke holder sine offensive løb tilbage. Udover at være offensiv, besidder han også en sublim indlægsfod og det passer perfekt ind i vores spillestil. Jeg glæder mig derfor til at se ham i aktion.

 

William Lenart træner første gang med holdet dags dato og er registreret til 3.divisionskampen mod AB Tårnby lørdag den 20.august kl.13:45 hvor han kan få sin debut.  

Luk